Ez az álom mit jelenthet? :SSS
Még a nyáron belecsapott a szomszéd kutyájába a villám. A kutyus(Honfi) nagyon közel állt hozzám, a szomszéd mindig megengedte, hogy bevigyem a házunkba. Aznap a szomszédnak meg is ígértem, hogy beviszem a házunkba, de átjött egy rokon úgy, hogy elfelejtettem :SSS Most viszont álmodtam tegnap egy olyat, hogy ülök a kertünkben villámlik és dörög meg esik az eső és Honfi odajön hozzám, véres szemekkel cafatos testtel és vérző hassal, morgott rám, szörnyű volt nagyon meg is ijedtem. Aztán felébredtem...És közben mindenféle kutyaugatásokat hallottam.
És most nagyon rossz érzésem van, ez az én hibám volt?! Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Dehogy tehetsz róla, akinek lejárt az ideje, még ha nagyon kevés is volt neki, akkor annak mennie kell. Csak a lelkiismereted miatt és valószínűleg a rossz idő miatt felkavart az emlék és azért álmodtál ilyet. Ne aggódj, engedd el, ő már óriás velős csontokkal játszik odafent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!