Az mit jelent hogy szinte mindig ilyeneket álmodom?
Figyelt kérdés
Hogy folyton roszfiú vagyok az álmomban és valamikor ártatlanul büntetnek meg és valamikor azt álmodtam hogy bele pottyantam al capone életébe ö meg az enyémbe2012. jan. 14. 17:17
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces nincs semmi baj az elmémmel nem vagyok beteg
2012. jan. 14. 20:49
3/10 A kérdező kommentje:
Ja és ugy hogy rég nem láttam al caone képét és rég nem hallotam a maffiárol
2012. jan. 14. 20:53
4/10 anonim válasza:
Most akkor kérdezgessem, hogy én mért álmodok azzal a pasival egyfolytában akit szeretek? Sokat gondolkozol rajta, ha nem is "nyíltan", tudat alatt foglalkoztat.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen mostanában érdekel al capone miotta azt álmodom és sokk párhuzzam van az álmomba és a valoságban
2012. jan. 15. 10:35
6/10 A kérdező kommentje:
Vagy lehet hogy ö voltam elözö életemben
2012. jan. 15. 10:40
7/10 A kérdező kommentje:
Mostanában inkább ez a video tetszik: http://www.youtube.com/watch?v=AWUpD9x0s7c
De nem sokk köze al caponéhoz
2012. jan. 15. 12:29
9/10 A kérdező kommentje:
Nincs semmi köze al capone és gta 4 közzöt szinte semmi
gta4:21.század ellazult világa
chicago1930:ez ellentéte szinte
semmi közös nincs az alábiak közöül kivéve a bünüzés de legaláb az álmomba érzem a sör izét és a kényelmet
2012. jan. 16. 19:58
10/10 anonim válasza:
Ez király. Én egyszer azt álmodtam, hogy egy épület folyosóin keresztül menekültem bilincsben a rendőrök elől. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!