Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Ilyen álmot még életemben nem álmodtam. Kb. 4 szakaszra írható le, mind a négy másról szólt. Amikor reggel felkeltem, még friss volt, így lepergett előttem minden. De ahogy ment az idő, úgy kezdtem elfelejteni. És így estére már csak a töredékét tudom nektek elmondani.

1. történet: Az unokatesóméknál voltam azt hiszem. A szobában halvény fényként világított a csillár. Mondom, mostanra kár, hogy elfelejtettem, mert olyan volt, mintha 4D-be lennék ott a helyszínen. Tehát azt hiszem betörő volt a házba...és háton lőtte az unokatesómat...majd egyedül maradtam. Kirohantam a házból, ahogy csak tudtam, az ürge pedig lövöldözött utánam. Itt ért véget.

2. történet: A helyszín egy temető volt, ahol egy valami féle lény elől futottam. Épp mielőtt elkapott volna, bezuhantam egy lyukba, ahová már nem jött be. Vártam egy picit, majd kibújtam a menedékből, és szaladtam, ahogy csak tudtam. De ebben a pillanatban megjelent a hátam mögött egy felperzselt testű eltorzult ember. Futottam. Loholtam. Majd újra hátranéztem, és már csak lassú léptekkel mentem hátra, mert a lény kezdett elhalványulni, és sikoly formájúra nyúlni. Visszafordultam és egy kerítést láttam magam előtt, azon túl pedig egy madárijesztőt. Átfordultam a kerítésen és a perzseltbőrű eltűnt...

Még álmodtam ilyenekről, lehet hogy folytatás, lehet külön más történet, de sajnos már nem emlékszem rájuk.

De van valamiféle jelentősége?

2012. jan. 13. 20:01
 1/9 Tom Benko ***** válasza:
50%
Vicces dolgokat csinál az agy. Azt jelenti, hogy álmodtál, és kipihented magad.
2012. jan. 13. 20:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, de engem ez az álomvilág nagyon érdekekel? Miből keletkezik? Milyen világ ez? Hol található? Ez örök rejtély lesz az emberiség számára.
2012. jan. 13. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Először is álmodban előjöhet bármilyen történet, fantázia, film stb. Lehet, hogy nem emlékszel rá, de az agyad tárolja.

Alvás közben nyitottabb vagy a szellemi lényekkel való kommunikációra, a saját tudatalattid (vagyis saját magad, az elméd által zavartalanul) üzen neked. Esetleg más emberek gondolatai is beleszövődhetnek álmaidba.

Tudományosan még semmi sem bizonyított... De tényleg érdekeseket lehet összeálmodni.

2012. jan. 13. 22:03
 4/9 Tom Benko ***** válasza:
Az álomvilág a agyad által az emlékeidből létrehozott virtuális valóság. Semmi többet nem kell beleképzelni. Rólad sok dolgot megtudhat egy pszichológus az álmaidon keresztül, de amire sok ember gondol, ti. a jövőről meg "előző életeidről" egy kanyi bitet sem hordoz.
2012. jan. 13. 22:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Az álomvilág a agyad által az emlékeidből létrehozott virtuális valóság.

Semmiféle égett sikolyos emlékem nincs semmiről. Esetleg lehet, hogy egy filmben láttam.

2012. jan. 13. 22:57
 6/9 Tom Benko ***** válasza:
Olvasd tovább is!
2012. jan. 14. 07:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Vacsorára legközelebb kevesebb zsírosat egyél.
2012. jan. 14. 12:18
 8/9 adamkak válasza:
az álom az többféle emlékedből jön össze tehát a megégett férfi akár lehetett az hogy egyszer megégetted magad és úgy gondoltad meg fogsz halni. érdekes hogy miközben ezt írom egyre jobban süt be az ablakomon a fény... na mindegy. szóval ez az álom lehetett sok régi és új dologból össze tevődve.én már annyiszor álmodtam rosszat hogy már néha örülök neki hogy álmomban háromkezű vécépumpával fölszerelt emberekkel.Egyébként az emberek egy este minimum háromszor álmodnak de mire fölkelnek nem biztos hogy mindre emlékeznek és hogy pont úgy.
2012. jan. 15. 12:06
 9/9 adamkak válasza:
Apáék szerint a futás egy álomba azt jelenti hogy menekülsz a gondok elől
2012. jan. 15. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!