Mitől, miért van ez?
Mikor mit.Ma pl olyan volt,hogy meg kellett tanulnom valamit,és mentem vizsgázni belőle.Elmondtam majdnem minent róla,amikor már a végénél jártam,azt mondták elég lesz.Megkérdeztem,hogy miért nem mondhatom végig?És azt mondták a vizsgabiztosok,hogy azért,mert egy szőke hajú csajt várnak és sietnem kéne.Aztán leosztályoztak.4-est kaptam és elkezdtem sírni,hogy miért nem 5-öst,amikor mindent tudtam csak nem hallgattak végig.Kimentem és mondtam a csajnak,hogy téged várnak.Annyira sírtam álmomban,hogy alig kaptam levegőt és mikor felkeltem könnyes volt a szemem.
Máskor meg azt,hogy apának valami baja esett,és sírtam.
Elég furcsa álom,igazából alig lehet leírni szavakkal.
Remélem azért tud valaki magyarázatot adni rá.:)
Lehet úgy hangzik,mintha stréber lennék,de amúgy nem..:):D
Fogalmam sincs miért pont 4-esről meg 5-ösről álmodtam.:D
Ennyire egyszerű lenne?:D:)
De buta vagyok.:D
Igen, néha az álmok kihatnak a valóságra. Velem is sokszor történt már olyan, hogy sírtam, sőt! Mesélték nekem, hogy álmomban egy furcsa nyelven beszéltem. Sokszor olyan is volt, hogy megálmodtam még kicsi koromban, hogy az egyik barátnőm leesik a mászókáról, másnap nem ő esett le hanem én. Valahogy megálmodtam a dolgokat. Ma már egyre kevesebb ilyen eset van, de ezek mind igazak.
Az meg hogy sírsz, annak csupán annyi a magyarázata, hogy olyan dolgot éltél át álmodban, ami szíven ütött, bár a valóságban jelentéktelennek tűnik.
Ez az én szerény vélemények, remélem segítettem :)
Almodban majdhogy ugyanugy eled meg a dolgokat, mint a valosagban. Legalabbis ezek alapjan.
Velem egyszer megesett, hogy almomban megkarcoltam a csuklom, es reggel ott volt a seb. O.o'
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!