Már vagy három hete minden nap a halállal álmodok. Meghalt már az álmomban a testvérem is, anya is, és én is. De voltam már gyilkos is és orvos is, aki egy rosszul végzett műtét miatt megölt egy embert. Nem néztem ilyen filmet, semmit. Most féljek, vagy ne? Hogyan tudnék újra " normálisan álmodni"?
2011. dec. 3. 16:56
1/6 anonim válasza:
dühös vagy sokszor felhúznak és legszívesebben megölnél mindenkit nem adod ki a dühöd és ezért álmodsz állandóan gyilkolással.vagy nem bírod kontrollálni a benned lévő vadat.vagy izgat a gyilkolsz vagy túlsók ilyen játékkal játszol ha filmet nem nézel.ezek a lehetőségek vannak.
2011. dec. 3. 17:06
2/6 A kérdező kommentje:
Elég sokan felbosszantottak mostanában, az igaz. De nem idegesítettem jobban fel magam, mint szoktam. Gyilkolászós játékokkal nem szoktam játszani. Az alatt mit értesz, hogy "nem bírod kontrollálni a benned lévő vadat"?
2011. dec. 3. 17:19
3/6 anonim válasza:
legtöbb emberben van egy elfojtott szörnyeteg és ha túlzottan felhúzza az agyát akkor kitör minden egyszerre belőle.
2011. dec. 3. 17:27
4/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi! :)
2011. dec. 3. 17:36
5/6 anonim válasza:
Mivel említed, hogy egy rosszul végzett műtétben véletlenül öltél meg valakit, arra következtetnék, ezek nem azok a kiélős álmok, amikre drako gondol. Mellesleg a családod is meghalt, igaz? Szerintem a képlet egyszerűbb: valami van a családodban amiért felelősséget érzel, és attól tartasz (vagy már megtörtént) hogy súlyos problémát okozol ezzel nekik, mert elszúrod/tad. Így szerintem könnnyebben kijön a jelentés. Mellesleg a kiélős álmok nem ilyen gyakoriak, pont az bennük a lényeg hogy nem kell sokszor őket használni.
De nagyon sokat segítene ha tudnál arról mesélni, pontosan milyen érzelmek kerítettek hatalmukba az álmok során - már amennyire emlékszel persze. Ja, és ami egyáltalán hozzászólásra késztetett: teljesen normálisan álmodsz. Az éber állapotodban ért hatásokat dolgozod fel míg alszol, ez tankönyvbe illően egészséges. :)
2011. dec. 3. 20:57
6/6 A kérdező kommentje:
Éber állapotban az eddigi napokban nagyon szerelmes lettem, amúgy semmi más különös "megrázkódtatás" vagy ilyesmi nem történt. De nem hiszem, hogy a fiúnak sok köze lenne egy műtéthez stb. Családommal semmi probléma. Az álmok után olyan érzésem volt, hogy valamit meg kell tennem, de ezt "éberen is tapasztalom".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!