Mi befolyásolja azt, hogy miről álmodunk?
Figyelt kérdés
Lehet olyat csinálni, hogy arról álmodunk, amiről akarunk?Pl.: ma este álmodhatok a kutyámról, ha elalvás elött sokat gondolok rá? Vagy ez hülyeség?:D2011. dec. 1. 17:31
1/7 anonim válasza:
Előfordulhat,hogy arról álmodsz,ami egész nap foglalkoztak. Sok tudó próbálja megfejteni,hogy mi játszódik le az agyban,amikor álmodunk.
A sok sarlatán álomfejtőnek nem érdemes hinni.
2/7 anonim válasza:
Tudatos álmodásnak (angolul Lucid Dreaming) hívják amire gondolsz és rengeteg technika van az elérésére.
4/7 anonim válasza:
Én azt nem értem,hogy mi értelme olyasmiről álmodni,amit akarunk? Az álom ösztönös dolog,miért foglalkozzak a napi gondjaimmal még álmomban is?
5/7 anonim válasza:
talán álmodhatsz róla..arról szoktunk álmodni amik megtörténtek velünk nem arról ami még a jövő be bekövetkezhet ..(bár én már álmodtam úgy hogy másnap bekövetkezett) ..barátnőmnek meséltem múltkor hogy tesóm ki akar menni Angliába..úgy látszik hogy ez az egy kis mondat nagyon megragadhatott a fejében mert másnap azt mesélte hogy tesóm rajta ült a repülőn az meg lezuhant stb.. :)
6/7 anonim válasza:
Arról álmodsz, ami foglalkoztat, vagy ami történik veled a mindennapokban. A legtöbbször a mindennapi eseményeket dolgozod fel, de van olyan, hogy a tudat alatt lejátszódó dolgok törnek felszínre, régi sebek, eléretlen vágyak vagy problémák. Csupán néha a felismerhetetlenségig eltorzulnak a dolgok és azt hiszed, "hülyeséget" álmodtál. Valójában van értelme annak is, csak nehéz kibogozni...
7/7 anonim válasza:
Ha ez így van ahogy írjátok,akkor én mért lmodtam meg ami a jövőben történik,benne az életért való reszketést is,egyebek között. Ez egy hosszú álom volt melyet elfelejteni nem lehetett,ezért tudom,hogy több mint 30 év alatt be is következett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!