Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lánnyal kapcsolatos visszatérő...

Lánnyal kapcsolatos visszatérő álmok, miért?

Figyelt kérdés

Elég hosszú a sztori, de muszáj leírnom, mert máshogy nem lesz érthető.

Nos, most 20 éves vagyok és 13-14 évesen őrülten szerelmes lettem a suli legjobb csajába( nevezzük Nórának) és soha nem gondoltam volna, de 2005 karácsonya után kiderült, hogy én is tetszem neki. Innentől "jártunk" 1 hónapig, sajnos akkor még nagyon beszari voltam és nem mertem lépni semmit se. Akkor megbeszéltük, hogy legyen vége, mert így nincs értelme, de azon a tavaszon végig egymás agyát húztuk...ő előttem volt direkt a barátjával én meg ezt "visszaadtam" egy este 3 különböző lánnyal...(nem vagyok büszke rá)

Aztán teltek a hónapok és meg is feledkeztem róla, lett egy 2 éves kapcsolatom aztán két évig semmi és most van egy lassan 2 és fél éves kapcsolatom, DE azon a nyáron (2009) amikor jelenlegi párommal összejöttem, igazából Nórával akartam. Félreértés ne essék azóta nagyon megszerettem a páromat, DE rengetegszer álmodok Nórával. Sokszor csak egyszerű álmok, mint pl: beszélgetünk, látom az utcán... De sokszor olyan, hogy megcsókolom és van, hogy tovább is megyünk....

Nem szeretném elveszíteni a páromat, mert különleges lány, de az ilyen álmok után legszívesebben rohannék Nórához és szerelmet vallanék neki.

Miért lehet ez? ill mit tehetek ez ellen? Mert nagyon rossz érzés ez ilyenkor, kb úgy érzem mintha meg csalnám a páromat...

Én arra gondoltam, hogy talán azért mert nem " teljesült be" a szerelmünk, de hát ezzel mit tegyek? Hiszen már 6 éve és a mai napig "kísért".

2011. nov. 11. 11:44
1 2
 11/11 Nina7719 válasza:
De igazából számomra jobb is ez így,mert a mostanit nagyon szeretem,és nagyon jó vele,igazán jól kijövünk,ami eddig egyetlen kapcsimra sem volt jellemző!:) Ő a legjobb :P
2012. jan. 29. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!