Normális hogy amit álmodok vagy amire gondolok az abban a percben/héten bekövetkezik? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Kezdem nemnormálisnak érezni magam..
1. gondoltam rá hogy xy már régen volt látogatoba nálunk(kb 2 éve) erre másnap megyek haza és ott vannak..
2. sétáltam haza gondoltam hogy jöhetne xy autoval hogy hazavigyen.. 10 másodpercben belül ott is volt megállt és vitt haza..
3. 3 napja folyamatosan azt álmodtam h veszekszem a barátommal és tessék megtörtént..
jelenthet valamit vagy csak puszta véletlenek?
2011. okt. 10. 19:05
11/11 Tom Benko válasza:
@10: Az álmok annyira homályosak, hogy az agy nagyon könnyen tud mintát illeszteni. Másrészt ha korábban csak egy villanásnyira is láttad, már megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!