Hogyan lehet nem álmodni?
Jó, de mi garantálja azt, hogy nem fogok semmire emlékezni ?
Nem a rémálmoktól félek, a josló álmoktól. Ma például azóta, amióta fent vagyok órák óta bőgök, mert -leírni sem akarom
Nem akarom, félek
nagyno :(
Ne írjál már ilyeneket, kérlek
Nem tudom, hogy be fog-e következni, de rettegek. Már kezem-lábam remeg tőle, rosszul is vagyok, úgyhogy ha ilyeneket írsz, az nem túlzottan megnyugtató, valahogy nem akaork agyvérzéssel kórzázba menni az idegtől.
Na, jól van. Inkább sztornó.
Törlöm a listámból a kérdés, nm fogom megnézni. úyérzem tönkretett, megpróbátlom elfelejtnei
kösz válaszat
Én elalvás előtt,mindig mesét nézzek,hogy le-megnyugodjak.Ilyenkor kitisztulnak a gondolataim és vissza kerülök a gyermeki tisztaságba.(tudom,hogy ez hülyén hangzik,de nálam bevált,többé-kevésbé...:)
Attól,ugyanúgy emlékszek az álmaimra,de nem minden este rémálom,így kicsit könnyebb:)
Viszont,ha meg valamit közölni akarnak velem,akkor nem tudok ellene semmit-tenni,nézhetnék bármennyi mesét...
Azt kéne kiderítened,mit akarnak veled közölni,de ez tudom ,hogy nagyon nehéz.De sajnos menekülni nem tudunk ,én legalábbis,csak megpróbálok vele együtt élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!