Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az alom?

Mit jelenthet ez az alom?

Figyelt kérdés
Vmeik nap azt almodtam,hogy teljesen ismeretlen utcaban vagyok,pontosan egy kapun belul.A kapu ki volt nyitva es jo par ismerosom es ismeretlen volt ott.Egyszer csak valakik jottek es verekedni akartak.Mindenki elvonult mire korul neztem sehol senki.Ekkor enis befuttam egy hazba ami mostmar a nagyanyamek haza volt es hallom,hogy vki kerdezi en holvagyok erre valakit udtek egyik haveromat,kineztem a kapu folott es lattam par ismeretlen embert.Felhaborodtam erre kirugtam a kaput es sehol senki csak a haverjaim,erre az egyik haverom azt mondja: "Ilyenkor josz" Ez most mit jelent,hogy lemaradtam valamirol vagy mi.
2011. szept. 6. 16:11
 1/8 Tom Benko ***** válasza:
Ez az álom azt jelenti, hogy az agyad egy csomó emléket illesztett be a többi közé, eközben alvásod során képeket láttál. A képekből ennyire emlékszel.
2011. szept. 6. 16:18
 2/8 A kérdező kommentje:
lenyegeben megvagyok bolondulva?
2011. szept. 7. 09:15
 3/8 anonim ***** válasza:
jaja vmi olyasmi bocsi .. de nem tom én ehez kicsi vok
2011. szept. 8. 17:15
 4/8 Tom Benko ***** válasza:
Nem. Ki mondott ilyet? Ezt úgy hívják, álom, és teljesen normális folyamat.
2011. szept. 8. 23:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom,csk arra vok kivancsi,hogy mit jelent,hogy mi a hiba mi a trukk benne,erted?
2011. szept. 20. 18:47
 6/8 Tom Benko ***** válasza:
Miben mi a trükk?
2011. szept. 21. 18:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Hadjuk a trukkot...azt akartam kerdezni,hogy mi all az alom mogott,miert almodtam ezt,hogy ottvagyok s verekedes van s lekestem rola.Mi lehet a lenyege?
2011. szept. 25. 20:36
 8/8 Tom Benko ***** válasza:
Az álmod lényege, hogy ezalatt az agyad rendezi az információkat, közben te meg mindenféle emlékképeket észlelsz. Vannak valós emlékek, meg vannak az álmodozásaidból és a fantáziádból is. Ennyi.
2011. szept. 26. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!