Történt már veled ilyen?
Figyelt kérdés
Hogy álmodban ettél és mire felkeltél már nem voltál éhes? Velem ma megtörtént, álmomban újkrumplit ettem salátával és nem voltam éhes amikor felkeltem. Pedig reggel én mindig éhes vagyok.:D2011. aug. 30. 17:18
1/11 anonim válasza:
Telefonod / párnád / éjjeliszekrény megvan még?
3/11 anonim válasza:
Majd aruld el h csinaltad.. jo sok penzt meg lehetne fogni vele ha eleg lenne csak kitalalni h mit ennenk es megalmodni:D
Raadasul mindig eppen azt amit szeretnenk:)
4/11 anonim válasza:
én múltkor azt álmodtam, hogy lecsót eszem, és amikor felkeltem, már nem voltam éhes, és le volt éve(edve??) a pizsamám. egyébként nem, mert ez egy hülyeség
5/11 anonim válasza:
Velem az történt, hogy azt álmodtam, hogy cukrokat, meg sütiket eszek, és, amikor reggel felébredtem, egy nyáltól tocsogó párna volt alattam. xDD
6/11 anonim válasza:
egyszer álmomban bebäsztam és reggel amikor olyan részeg voltam mint furik
7/11 anonim válasza:
újkrumplit salátával?
Mi vagy te, kecske?
8/11 anonim válasza:
egyszer álmomban szeretkeztem.
Reggelre 8 hónapos terhes lettem
33/F
képzeld milyen nehéz volt kimagyarázni a főnökömnél, hogy gyesre megyek
9/11 Solarian válasza:
Én azt álmodtam hogy megettem 5 kiló vattacukrot, csak azóta sehol nem találom a párnámat... Csak tudnám ki lopta el.
10/11 anonim válasza:
Egyszerűen ccak este valszeg telizabáltad magadat és reggelre nme voltál éhes.Ennyi. Én mikor sokat eszek tuti hogy kajával álmodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!