Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent foggal álmodni?

Mit jelent foggal álmodni?

Figyelt kérdés
Mit jelenthet az álomban ha egy dombon állok és hullanak ki a fogaim és vérzik a szám, de látom magamat előröl?
2011. júl. 25. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Azt, hogy egy idióta vagy morbid képzelőerővel. Vagy túl sok álmoskönyvet olvastál és beképzeled magadban...
2011. júl. 25. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt csak wc-ben. Nem történt velem, semmi, még mindig élek, ne félj! XD
2011. júl. 25. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát a babona szerint semmi jót. De ugye ki miben hisz, és miben nem.
2011. júl. 25. 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Második válaszoló veled ha jólértem az történt hogy álltál egy dobon és hullotak ki a szádból a WC csészék és vérzett a szád egyébként a kérdésre válaszolva azt jelenti hogy skorbutos leszel
2011. júl. 25. 20:33
 5/11 gRounDzeRo válasza:
hallod ez szerintem azt jelenti h a hülye kérdeseddel belépőt nyertél valameik blogba amelyik ilyesmiket keres xD
2011. júl. 25. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Általában nagyon mély félelmeket valamilyen veszteségtől vagy amiatt.

Sokan úgy tartják, hogy a fog a belső erőt szimbolizálja. pl. Thomas Mann nagyon sokat használta ezt a szimbólumot a Buddenbrook ház c. könyvében. Az erős fog életerős embert jelenti nála, a gyenge, hibás, beteg, hamar romló fog gyenge életerőt, beteges embert.

2011. júl. 25. 20:55
 7/11 anonim válasza:
nem szívesen írom ide de én is ilyet álmodtam hulló fogakkal ------azt jelenti,hogy valamelyik rokon ,család vagy barát közül akit szeretsz meg fog halni. de legyen hülyeség mert eléggé butaság.de én egy hét múlva veszítettem el a nagyimat :( álmoskönyvben utána néztem.
2011. júl. 25. 20:56
 8/11 anonim válasza:
azt hiszem,halált jelent foggal álmodni,vagy nagy betegséget.De lehet,hogy a hajjal álmodás jelenti ezt,nem tudom.Amúgy én még ijesztőbbeket álmodom,kb hármat szoktam,és mindig elmesélem reggel a páromnak.Már unja marhára,azt mondta orvosi eset.Ilyeneket biztos csak kitalálok..Próbáld azt képzelni,hogy azért álmodtad,mert tudatalatt foglalkoztál a fogaddal,mert esetleg félsz a fogorvostól,de kéne menned,vagy egyszerűen csak félted a fogaidat...mert esetleg kifogástalanok.
2011. júl. 25. 21:10
 9/11 anonim válasza:
Én is szoktam ilyesmiket álmodni! Ezt a halál dolgot el ne hidd, szerintem ez hülyeség az álmok nem jósolnak jövőt, csak a tudatalattidat hozza felszínre, különböző szimbólumokkal amit meg lehet fejteni! A fog: Nehezen elszenvedett vereség. Kieső fog: fájdalmas veszteség. Ha más szájából fogak hullanak a kezedbe: nem tudsz viszonozni olyan érzelmeket, amelyeknek az előnyeit igencsak élvezed.
2011. júl. 25. 21:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer a volt baránőm álmodta, hogy kihullott a két első foga... hát, még jó, h csak álom volt, mert tuti nem csókolom meg, ha igazából történik. Megkérdeztem egy nagyokost, azt mondta szüzességelvesztést jelent... De azon már túl volt a tapasztalataim alapján :D ... Hátúlról is :P
2011. júl. 25. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!