Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent szerelemmel álmodni...

Mit jelent szerelemmel álmodni? De tényleg.

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én is szoktam szerelemről álmodni... Főleg, ha tetszik valaki, de sztem semmit nem jelent, max. annyit, hogy a másik rád gondolt. Egyszer például abba voltam szerelmes álmomban akire sokat gondoltam, mert utálom... XD
2011. júl. 29. 12:29
 2/3 anonim válasza:

Hello!

Azt jelenti hogy ugye az agyad amikor alszunk akkor feldolgozza ami ma történt m,ég azt is hogy min gondolkoztál ezek az álmok!

Ha például ha gondolkoztál a szerelmeden és aozn akit utálsz azt az agyad össze keveri és például ien rossz álmod lesz.

Nah de hogy válaszoljak a kérdésedre!

Szerelemmel álmodni azt jelenti hogy az agyad észleli hogy sokat gondolsz rá és amikor rá gondolsz a szíved hevesebben ver.Ez lehet hogy furán hangzik de az agyad megpróbál neked jót tenni azzal hogy vele álmodsz.

Dr.Kovács Tamás

2011. nov. 9. 20:51
 3/3 Wolfgang válasza:

Magával a szerelemmel, vagy konkrétan a szerelmeddel? Szerelmes vagy éppen valakibe?

Milyenek ezek az álmok?

Ha nem vagy épp szerelmes, akkor akár azt is jelentheti, hogy szerelmes szeretnél lenni. :)

2012. márc. 24. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!