Mit jelent ez az álom?
Ma éjjel különös álmom volt...
A járdára, színes krétával írtam a szerelmem nevét (nem emlékszem, mi volt az a név, de azt biztosan tudom, hogy a szerelmem neve volt), és egyszer csengetett egy férfi. Beengedtem, és egy nagy késszerű tárgy volt nála, mintha egy óriási fűszeraprító kés lett volna. Először megkérdezte, hogy láttam-e már valahol azt a tárgyat, aztán meg akart ölni vele, de nem sikerült neki, mert bezárkóztam a lakásba.
Hajnali 4-kor volt, amikor felébredtem erre az álomra, utána reggelig csak vergődtem az ágyban, nem tudtam visszaaludni. Meg sem mertem mozdulni, annyira féltem...
1. hány éves vagy h igy betojtál egy álomtól
2.túl sok a horrorfilm
életemben 3 horrort láttam.:D
amugy 14
3 horror...az már kemény :DD amugyigen az elsőnek van igazaa :DD
de egyet nem értek...aztmondod beengedted de nem tudott megölni mert bezáárkoztáál a lakáásbaa...amugymeg nefélj ha vki ilyen ezközzel megy hozzátok kérd meg anyukáádékat h vegyékk el tőle h ne bánthasson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!