Mit jelent vaddisznóval és erdővel álmodni?
Sajnos konkrét dolgokat nem adtál meg pl környezet,az erdő milyensége, régi, új zöld sötét félelmetes stb így a következőket tudtam neked megfejteni:
negatív álom.A fiatal erdő méltóságot mutat ami nem igazán a kedved szerint történik,ha az erdőt messziről láttad félelmet jelent valamilyen dolog iránt,disznót látni pedig hazugság és megcsalás jele.
Ha jól emlékszem, én akármikor vaddisznóval álmodtam a tudatalattimban fenyegetve éreztem magam.
valamifajta fenyegetettség ért engem.
Mikor felkeltem, és belegondoltam mitől féltem este..., mindig arra jöttem rá, ha féltettem valamit akkor vaddisznóval álmodtam.
Az, hogy agyad sokat pörög vaddisznókon és erdőkön, talán félsz tőlük, talán tetszenek.
"tudományosan bizonyított tény", hogy ezoterikus megközelítés a debilek és a tudatlanok eszköze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!