Mit jelent azt álmodni valakiről, hogy meghalt?
én azt tudom hogy az azt jelenti hogy hamarosan össze vesztek vagy te meg utálod.
remélem nem a barátnőd de ha az akkor ne csüggedj mivel az ienek nem szoktak be válni.
sok szerencsét és szép jövőt!
Én már minden családtagomról, jó pár barátomról, és egynéhány hírességről is azt álmodtam, hogy meghalt. Ja, és én is többször meghaltam már álmomban.
Egy biztos: bár vannak jósló álmok, a halálról szóló álmok épp olyanok, mint a többi álom - a saját életünkről, érzelmeinkről akarnak velünk közölni valamit.
A közeli ismerősöknél arra tippelek, hogy a tudattalanom akar valami belső konfliktusra rámutatni, mint pl. a bűntudat, vagy hogy túl keményen ítélem meg az illetőt. Én ezeket következtettem ki a saját eseteimből, de ez mindenkinél a saját kapcsolataival és életével van összefüggésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!