Mit jelenthet az álmom?
Elolvastam. Túl sok az információ, nem tudom, mit jelenthet, nem hinném, hogy tragikus dolgokat, szóval majd rá fogsz jönni, mit jelent.
amúgy ezt egy éjszaka alatt álmodtad? Csak mert az álmok mindössze pár másodpercig tartanak, max 1 percig, hiába érezzük úgy, hogy tovább tartott. Amit írtál az viszont nem fér bele 1 percbe szerintem, szóval az is lehet, hogy van v.mi különleges képességed :)
ezt találtam neten... nem egy percig tart az álom... nekem van hogy egész éjszaka álmodok (ma mélyen alszom mert pl beteg vagyok) és folyamatosan pörögnek az események.
szóval: "Egy átlag ember átlagosan kb 4-szer max 7szer álmodik 1 éjszaka alatt. Van amire emlékszik van amire nem. Az első álom a leghosszabb általában 1 óra, a következő álom már csak 40 perc és így tovább csökken az álom időtartama.
Utolsó kérdésedre: mert akkor elveszted az időérzékedet.
Az álomban tűnhet vmi éveknek, vagy pár másodpercnek a valósághoz képest."
ezt az előttem lévőnek szántam.
de hogy mit jelent az álmod, nem tudom :D
Előző vagyok.
Szerintem a különböző szempontokat nézd meg álom szótárban hogy mit jelentenek, akkor hátha összetudsz rakni valamit!
Annyit megtudtam, hogy a nyers hús: becsület, tisztesség
tigris: ellenség
keselyű: gyűlölet, esős idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!