Ha én valakivel álmodok akkor az azt jelenti, hogy ő is velem álmodik?
az asztrálsíkba való kilépés, és a pozitív energia küldése két külön dolog. energia küldésekor ott van az energia, ahova gondolod. ha az egyén éppen alszik, és a lelke egy másik síkon van, ahol nem érvényesek az anyagi világ törvényei, fogékonyabb az energiára, mivel minden energia valamilyen szinten.
bocsi, nem a szövegértéseddel van a gond, szimplán hitetlen és kötekedő vagy
Távol álljon tőlem a kötekedés, egyszerűen csak kétkedek az ilyen asztosíkos dolgokban. Utoljára budapest tvn hallottam ilyet "István, spiritiszta médiumtól". Ez csak szerintem GAY, hogy valakinek ez a szakmája? Nyilvánvalóan látszik, hogy csak lehúzzák az embereket, ezekkel a jóslásokkal, tarot meg cigánykártyás majomkodással... az idős nénik szoktak bedőlni ezeknek. Ezt csak azért mondom, mert ott pont az ilyen általad említett asztrosíkokról beszélnek...
Remélem Tihanyi úr tanításait is elhiszed :D mosogép fűtőszállal gerinc műtét élő adásban
http://www.youtube.com/watch?v=OBcPGORIq1o
Na az ilyen szenny emberek miatt kételkedem ebben a "szakmában", és úgy érzem jogosan.
ez nem szakma - ha ezt felismered, máris tanultál valamit.
nem vetlek meg, mert tévúton jársz, de most több fontosabb feladata is van a magyarságnak, mint az alvókat ébresztgetni. sebaj, majd a következő életedben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!