Miért lehet hogy mostanában ilyen "betegeket" álmodok?
Gyakori eset, hogy azember beteg dolgokat álmodik. Pl. én azt álmodtam legutóbb, hogy két kedvenc sorozatom szereplőjének a bőrében voltam, hol az egyikben, hol a másikban. Mindkettő jelen volt egyszerre, de csak az egyiket irányítottam egy időben.
A legelső dolog, hogy szembekerültem egy késes fazonnal, aki mindenáron ki akart belezni. Hála istennek akkor az erősebb szereplőként voltam jelen a kettő közül, de az ellenfél rém szívós volt, alig tudtam elvenni tőle a kését.
Ezután jött egy csomó másik fickó, ők szerencsére megelégedtek azzal, hogy beledobtak minket egy börtönverembe. Itt elbeszélgettem a másik személyiségemmel, és valahogy Arisztotelész is szóba került, annak ellenére, hogy egyik szereplő sem egy olyan világból való, ahol egyáltalán létezett volna Arisztotelész.
Na jó, ugrás, látom, hogy a másik személyiségem meg akarja erőszakolni a börtönőrt, amit én furcsán néztem. Ezután jöttek a katonák, és mondták, áttesznek minket egy másik zárkába, de ez az utolsó esélyünk, úgyhogy viselkedjünk.
Kinyitották a cellaajtót, ami, mint kiderült, nem is igazi cella, hanem egy nagyobb terem, körbevéve kisebb cellákkal, amikben mániákus őrültek rázzák a rácsokat. Na most oké, hogy el vannak zárva, de mi meg oda leszünk bezárva közéjük a nagy részre. Nem túl szívderítő.
Na és itt jön a beteg humor rész. Megszólal az egyik katona. Tágasabb, de itt már patkányok is vannak. Erre elszalad elöttem egy patkány, majd még egy, a harmadik meg lángolva fut elém és megdöglik.
Innentől már nem igazán emlékszem a dolgokra, arra még emlékszem, hogy később csináltak egy ablakot az üres falrészre, mondván, hogy majd ott adogatják be a dolgokat. Okosabbik felem nem sokkal ezután feltörte a zárat, és kinyitotta az ablakot, erre egy őr mosolyogva integetett nekem a túloldalról. Na itt lett vége, legalábbis többre nem emlékszem. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy milyen érzés volt mezitláb mászkálni a cella kőpadlóján, még mindig érzem a kés tapintását a kezemben. Jó fajta volt, szívesen elfogadnék egy olyat.
Ez is elég beteg volt, nem? Főleg a lángoló patkányos rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!