Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek lehet másokkal...

Szerintetek lehet másokkal találkozni álmunkban? Vagy az lehetséges, hogy több személy ugyanazt álmodja? Ha igen, akkor mi tudjuk ezt irányítani?

Figyelt kérdés
Írjatok le mindent, amit ezzel kapcsolatban tudtok.Köszi!:)
2011. jún. 7. 18:50
1 2
 11/11 NemStefike válasza:
Lehet el évült ez a téma (:. De elmesélném hogy velem mi történt hátha valakinek a hasznára válik ^^. A mostani barátom távol él töllem és csak neten tudunk beszélni jelen pillantba, ami a lényeg ugye külön alszunk stb de én az álmomba vele feküdtem le aludni !! A csavar mikor másnap beszéltünk skypen meséltem neki és ö mondta is azt álmodta hogy velem aludt el álmába >.< meglepö Én nem gondolom hogy nem történt meg . az emberek különleges kapcsolatban vannak egymással sokan vonzák mások taszítják egymást ! Én nem foglakozok álmokkal sem mistica vagy ilyesmi de azt fixen tudom mondani hogy nekem jo pár álmom valoságba is meg történt volt ami másnap volt ami honapokkal késöbb (=. Ami a lényeg vannak meg magyarázhatatlan dolgok .
2014. ápr. 1. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!