Mit jelent ez az álom?
Felszállok egy buszra és a régen látott volt osztálytársaimmal találkozok, szinte mindenki ottvan, aztán 1-2 embertől elköszönök és leszállok.
Új álom kezdődik: Egy seriff/rendőrszerűség mondvacsinált okokból fogva tart a szabadban, nem vagyok megkötve de nem is mehetek el és nem is megyek. Van a közelben egy szemetesláda, ott találok mindenféle kacatot ami számomra értékes, ezek egy részét beteszem a hátizsákomba a többit ami nekem fontosabb azt elkobozza ez a rendőr. Majd szól, hogy el fog szállítani. Elindulunk gyalog két rabtárssal kik eddig még nem voltak sehol. Iszom egy pohár vizet de a felét meghagytam és egy kerítés tetejére raktam. Elkezdtem rohanni hihetetlen gyorsan, ekkor a rabtársak akik valójában titkosrendőrök elkezdenek rám lőni, de nem találtak el. Sínekhez érek, elkezdek rohanni a sínek mentén, olyan gyorsan rohanok és akkorákat lépek, hogy senki nem ér utol, de mégis majdnem utolérnek. Majdnem utolérek egy vonatot... és ekkor felébredtem

Minden álmot csak te magad értelmezhetsz. Mindenkinek minden apró jel mást jelent.
Ha ennek utánaolvasásnak az oldal készítöi, akkor át is nevezhetnék az Álomfejtés témakört valami általánosabb, mivel mindenki csak a saját álmát értelmezheti igazán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!