Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van valami jelentése?

Van valami jelentése?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam hogy háborúban vok nem öltem meg senkit csak álltam ott egyszer csak éreztem valamit a számban belenyúltam és a fogam volt e kezemben még 2x volt ez utána pedig köpködtem ki a fogaimat amikor odajön egy orvos és visszaakarja varrni a fogaimat én nem akartam de akkor is akarta ezért lelőttem és elfutottam

erre tudtok magyarázatot adni?

2011. jún. 3. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy másik kérdéshez írtam, de ide is teljesen passzol:

Freud szerint azok az álmok, amikben foggal valami sérülés történik a kasztrációs félelem megjelenése.

Ezen egy kicsit túllépve és "lefordítva" azt a jelentést lehetne adni, hogy valami nagyon mély félelem/szorongás jelent meg az álmodban. De ez nem jelenti, hogy bármi gondod lenne.

(Pluszba: ezt analitikusan nagyon szét lehetne még szedni, lévén elfutottál, mikor vissza akarták tenni, de nem feltétlenül lényeges)

2011. jún. 3. 21:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy azt kértem hogy érzéstelenítsék de azt mondta hogy nem kell és egy 10 centis zsákvarrótű volt nála fejbelőttem és elmentem
2011. jún. 3. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:
a fog kihullása álomban komoly betegséget, kialakulásának veszélyét jelezheti előre.. kivéve, ha a fél életed fogorvosnál töltöd, mert túl sokat kell tömni, húzni, műteni, nem tudom még mit..én elmennék orvoshoz és kérnék egy jó, rendes, átfogó vérképet!! És minden évben megcsináltatnám! (Tapasztalat!)
2011. jún. 7. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!