Lehetséges, hogy láttam a jövőt? (lent)
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:04
Ne haragudj de te miért érzed magad többnek attól a ténytől, hogy te "racionálisan" állsz hozzá?
Ezt a fogalmat azok találták ki, akik félnek mindentől, amire nincs 100%-os, tudós szájából jövő magyarázat (mintha ő nem tévedhetne, és mintha a műszerek nem tévedhetnének, hiszen azok is csak relatív értéket adnak valamihez képest, ebben a relatív világban. Olvass utána Balogh Béla könyvében - fizikus és mégse olyan bezárt aggyal rendelkezik, mint itt egyesek)
Én pl minden hónapban álmodok olyan kisebb eseményeket, amelyek megtörténnek. Ez szerintem már nem fogható a statisztikai hibahatárra.
Ezzel az ember vagy tudomást szerez a jövőről vagy stimulálja azt. Ha ismernétek a gondolat teremtő erejét (mert nem hinni kell benne hanem tapasztalni) ti is jobban éreznétek magatokat, ahelyett hogy idejöttök tönkretenni olyan emberek kérdéseit akik máshogy gondolkodnak, mint ti. Nem hiszem, hogy attól mi kevesebbek lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!