Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van az, hogy pl azt...

Miért van az, hogy pl azt álmodom, hogy megyek oda a riasztóhoz, hogy kipróbáljam, és amikor megnyomom az álmomban, akkor megszólal a valóságban? -->

Figyelt kérdés
Csak épp nem a miénk, hanem valamelyik szomszédé.. Szóval nyilván annak kell előbb megszólalnia, és az agyam találja ki utána a történetet az álomban, de mégis úgy tűnik, mintha időben fordítva lenne, vagyis én nyomtam meg előbb álmomban a gombot, és abban a pillanatban szólal meg a szomszéd riasztója...
2011. máj. 26. 06:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ilyenkor nagyon gyorsan lehet álmodni: inkább csak képeket álmodsz.

A francia forradalom idején álmodta valaki, hogy bujkál, elfogják, tárgyalás, elítélik, odaviszik, nyaktiló, az leesik... és felébredve még éppen látta az elguruló könyvet, ami a fejére esett.

Amit álmodott, mind csak 1-1 kép volt, egy tizedmásodperc alatt.

2011. máj. 27. 00:34
 12/14 anonim válasza:
100%
Ez hasonló ahhoz, mikor azt álmodod, hogy pisilned kell. Kimész hát a wc-re (álomdban), ráülsz, majd óriási megkönnyebbülés közepette szépen a valóságban is az ágyba vizelsz... :D
2011. máj. 27. 07:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdekes hozzászólásokat :D Utolsó: lány vagy? :D
2011. máj. 27. 07:37
 14/14 anonim válasza:
100%

hasonlók nekem is vannak, pl ha macska lerúgja a porcelán tányért az asztalról elötte kb 3 másodperccel felébredek. amúgy is híres vok a nyugalmamról, de azé ilyenkor megkeresem a pulzusom h élek e még, me ez már nagyon nyugodt állapot, főleg az éjjel közepén...

van akiből még nem tűnt el ez a "veszély" jelző képesség.

2011. jún. 13. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!