Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok mindig a voltbar...

Niky emo girl kérdése:

Miért álmodok mindig a voltbarátommal?

Figyelt kérdés
augusztus vége óta nem találkoztunk meg kb 3hónapja nemis beszéltünk mert nincs netközelbe és messze lakik nagyon mégis egyre többször álmodok vele :( szinte mindent megálmodok ami régen volt meg van h totál mást csak ő is jelenvan benne :( mikor szakitottunk akkor álmodtam vele néha meg nagyonritkán utána is de most kb 2-3hete minden nap vele álmodok :(
2011. máj. 25. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez miért ezotéria?
2011. máj. 25. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
2-3 hete?? Én a mai napig álmodom a volt barátommal,pedig már 7 éve,hogy szakitottunk.És 6 évet jártunk,pedig már nagyon nemszeretem.
2011. máj. 25. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Engem másfél hónapja dobott a volt barátom és azóta MINDEN éjszaka vele álmodok,arról,hogy kibékülünk,és minden jó.Úgy érzem beleőrülök ha nem múlik el...

Am nem lehet,hogy még mindig érzel iránta valamit de elnyomod magadba?

2011. máj. 26. 01:21
 4/6 A kérdező kommentje:

első válaszolónak: ugy irtam ki alapbol a kérdésbe is hogy folyamatosan álmodtam vele csak nem minden nap...

utolsónak: lehet ebbe igazad van nemtudom :/

mindenkinek köszönöm a válaszokat

2011. máj. 26. 13:45
 5/6 A kérdező kommentje:
bocsi nem elsőnek hanem a másodiknak szol
2011. máj. 26. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
még egy ilyen kérdés és hülyét kapok :s
2011. jún. 7. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!