Pihenés/szunyókálás közben lehet álmodni?
Figyelt kérdés
Ma nagyon elfáradtam, és mikor a dolgaimmal kész lettem, csak lehuppantam háttal az ágyra. Becsuktam a szemem és pihentem egy darabig, majd elkezdtem gondolkozni dolgokon. Azonban, mikor kb. 15 perc után felültem az ágyon, semmire nem emlékeztem abból, amin pihenés közben agyaltam. Nem aludtam el, hallottam a madarakat és az autókat kint (nyitva volt az ablak), viszont arra tisztán emlékszem, hogy tudtam befolyásolni a gondolataim (szóval azt hiszem nem álom volt), és, hogy egy teljesen hétköznapi dolgon gondolkodtam, de mikor kinyitottam a szemem és felültem, egyszerűen kiesett minden... Arra gondoltam, hogy esetleg elszunyókálhattam (ezzel magyarázható lenne, hogy hallottam az autókat és a madarakat), de szunyókálás közben lehet álmodni? És azt tudom befolyásolni? Vagy csak az egyik fele még tudatos gondolkodás, a másik fele álom? Volt már olyan, hogy rendes alvás után, mikor felkeltem, emlékeztem, hogy álmodtam valamit, arra viszont nem, hogy mit. Ez is hasonló? Remélem elég érthető.2011. máj. 25. 19:23
1/5 anonim válasza:
Ez elég izgalmas. Álmodhatsz igen és nagyon fura tapasztalatok születhetnek abból, ha keveredek az álom és a valóság
2/5 anonim válasza:
Lehet, és tudatosan álmodni talán a legkönnyebb ilyen kis szunyókálás közben, félálomban. Nekem is sok izgalmas tapasztalatot, élményt hoztak az ilyen álmok. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2011. máj. 25. 20:34
4/5 anonim válasza:
ezek dolgok rám is igen jellemzőek, de én még sosem gondolkodtam, mi lehet ez... csak élvezem... :D
5/5 anonim válasza:
Szimpla félálom :), velem a buszon szokott ilyesmi megesni, csak a biztosítékom felébreszt, és olyankor magamhoz térek, vagy nagyon fel frissülök tőle, vagy nagyon fáradt leszek x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!