Mit jelent ez az álom? (lent van még)
Figyelt kérdés
Csak annyi történik, hogy egy panelházban vagyok. A legfelsö emeleten. Elkezdek lefelé rohanni a lépcsökön, de csak egy olyan lépcsöfokot szaladok le, eltunik a korlát, és én elkezdek zuhanni lefelé. Sosem zuhanok sokat mert mindig felkelek rögtön. VIsszatérö álom. Már rengetegszer álmodtam ezt.2011. máj. 15. 16:17
2/6 A kérdező kommentje:
hahahahaha. nagyon vicces
2011. máj. 15. 17:51
3/6 anonim válasza:
Nem szaladsz elég gyorsan! Addig nem fog elmúlni ez az álom amíg nem tudsz esés nélkül lerohanni a földszintre!
És még 6 jó tanács!
Hülye ne legyél abból nagyon sok van!
Szavazz a Job*ikra!
Tanulj meg repülni!
És hogyha elkezdesz zuhanni gyorsan kapaszkodj bele az ágysarkába vagy az eltünő lépcsőfokokba!
Ha nem sikerülne RESTART!
Vagy ha nem bírod benyomni 10 másodperc múlva ígyis RESPAWNolsz!
(Persze ez mind csak álomba működik![Az első 2 tanács NEM]) Álmológus vagyok!
Remélem segítettem!
4/6 A kérdező kommentje:
ŐŐŐ.... hát izé, nemnagyon de azért kösz! :D Egyéb valaki?
2011. máj. 16. 18:56
5/6 anonim válasza:
Próbáld meg eszedbe juttatni hogy álmodsz.Onnantól bármire képes vagy az álmodban.
6/6 anonim válasza:
A lépcső jelentheti azt is hogy amit szerettél volna célt elérni nem sikerült, vagy elérted már, de kezd kisiklani az életed mert lezuhansz. Valószínűleg önmagadban kell helyretenned a dolgokat először. Belenyugodni abba ami történt, vagy helyrehozni azt. És utána nem lesz ilyen álmod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!