Kiss Árpi kérdése:
álmunkban mit jelent a napfogyatkozás?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 12:19
1/7 anonim válasza:
Napfogyatkozás
Az álomfejtők szerint, napfogyatkozásról álmodni, az élvezetek túlzásba vitelére figyelmeztet. A túl sok esti összejövetel, az ivászat egészségi problémákhoz vezethet. Az álmodó átmeneti sikertelenségre számíthat a vállalkozásában.
remélem segítettem !
2/7 A kérdező kommentje:
igen xD köszi :D
2011. máj. 9. 17:38
3/7 anonim válasza:
Tehát amíg nem álmodunk napfogyatkozásról, addig nyugodtan ihatunk és szórakoztatunk
4/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy sötét vagy. Ezt nem is értem amúgy. Hogyha álmomba fingok, vagy egy pingvint fogyasztok el, akkor az is jelent valamit, vagy csak a napfogyatkozás meg a halál?
5/7 Legoman válasza:
Igen kedves előttem levő válaszoló jelent valamit például :D ezt olvasd el ha pingvinnel álmodsz:
Férfiálomban: partnered minden területen tökéletes, imádni való, csak a szexben lehetne egy kicsit érdeklődőbb. Nők álmában a fordítottja; úgy gondolod, hogy egy ilyen kedves, sokoldalú partner mindig csak a szexszel akar szórakoztatni.
a napfogyatkozás meg igen a túlzásba vitt élvezeteket jelenti! :D
6/7 Legoman válasza:
És mindennek megvan a maga jelentése még a legapróbb részleteknek is jól figyeld meg az álmod :)
7/7 anonim válasza:
Az álmaink a tudatalattink legnyilvánvalóbb kivetülései. Azt feltételezni, hogy csak úgy vannak, mint az esti mese, nagyon szűk látókörre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!