Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez vajon mit jelenthet?

Ez vajon mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Egyik éjjel azt álmodtam, hogy elhagytam a pénztárcámat, benne minden személyes iratommal.

Kb 2 napra rá megint hasonló álom, csak akkor a bankkártyámat felejtettem egy üzletben.

Mindkét esetben visszakaptam álmomban, de mit jelenthet az álom? (Valamit biztosan, mert 2x egymás után majdnem u.a. kicsit furcsa lenne véletlennek...)

2011. ápr. 29. 22:31
 1/7 Tom Benko ***** válasza:
58%
Semmit. Ha hatszor álmodod egymás után ugyanazt, akkor sem furcsa véletlennek, legfeljebb nem vagy tisztában a véletlen jelentésével.
2011. ápr. 29. 22:38
 2/7 anonim válasza:
58%
Az álom a tudatalatti kivetülése, sok esetbe semmi értelme nincs.
2011. ápr. 29. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

vannak dolgok az életedben, amik személyesek, és aggódsz, hogy elveszíted. De álmodban vissza kapod, vagy is reménykedsz, ha valaha is elveszítenél valamit, vissza kapod.

Ezen kívül valószínű, hogy sokat aggódsz, de szerintem valahol tudod, hogy nincs rá okod...

2011. ápr. 30. 04:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszi a választ, első kettő szerintem kategóriát tévesztett. Nem baj, vannak még páran...

(Ha a többi álmomat is nézem, asszem megvan a megoldás... De azt már nem kapom vissza...:-D)

2011. ápr. 30. 08:42
 5/7 anonim ***** válasza:
akkor álmodban azért kaptad vissza, mert nagyon vissza szeretnéd igazából kapni...
2011. ápr. 30. 13:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja, csak nem fogom. De ez már másik kategóriába tartozik:-D
2011. ápr. 30. 14:16
 7/7 Tom Benko ***** válasza:
Meglehet. De vak tyúk is talál szemet.
2011. máj. 1. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!