Betörőkkel álmodni mit jelent?
Figyelt kérdés
Ez egy visszatérő álom,kb fél évente egyszer biztosan álmodom.
Nagymamámék házában vagyunk(többen a családból)és jönnek a betörők.Én próbálom bezárni az ajtót,hogy ne tudjanak bejönni,de legtöbbször nem sikerül.Ráfordítom a kulcsot,de ugyanúgy nyitva marad.Ha mégis sikerül akkor pedig akarok telefonálni(rendőrség stb.)de elfelejtem a számot vagy nincs vonal,valamiért nem tudok.
Mit jelenthet ez?
2011. ápr. 29. 11:41
1/4 anonim válasza:
probalsz valamit megakadalyozni, vagy menekulsz valami rossz elol, de nem sikerul...
gondolkozz, hogy mi az amit szeretnel kizarni az eletedbol, de valami miatt nem sikerul...
3/4 anonim válasza:
uh én is ilyet szoktam álmodni havonta egyszer kb. 14/F
4/4 anonim válasza:
Ideje megnézni az ajtózárat, ajtót vagy ablakot.
Vagy körbenézni a ház körül, ki az aki csak úgy ráérősen őgyeleg arra minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!