Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet valamit az álmom?

Jelenthet valamit az álmom?

Figyelt kérdés

Apám kamionozni kezdett, és azt álmodtam hogy ezek hatására úgymond "anyámnak kellett valaki aki kielégíti" vagy én nem tudom.... És az álmomban anyámat elkísértem két fiatal ilyen 17-18 éves sráchoz. (tudtam miért megyek oda.) Anyu választott közülük. Egy zuhanyzó függöny mögött csinálták, én egy másik szobában voltam társaságban. Aztán tudtam jönni fog valamilyen árvíz és szóltam anyunak.. Később jött a víz és elöntötte a házat, de senkinek nem lett baja...

Ez jelenthet valamit, akár hogy anyu majd félrelép, mivel apu külföldre megy dolgozni körülbelül 1; 1.5 hónapra??

Nem aggódók annyira, de azért érdekel a dolog.

2011. ápr. 24. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem tudat alatt ezen rágódsz, azért álmodtad. remélhetőleg, anyud sem tizenévesekkel, sem idősebbekkel nem lép addig félre.
2011. ápr. 25. 12:05
 2/2 A kérdező kommentje:
nem rágódok rajta egyáltalán csak kíváncsi voltam... am köszi a választ :)
2011. ápr. 25. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!