Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Bár én sokszor álmodok halottakkal, ez olyan másnak tűnt..sokkal közelibbnek, sokkal élethűbbnek.

Egy sötét teremben voltunk, és elégettek egy férfit..ők körben álltak, a férfi pedig középen égett.. utána, egy nagy épületben találtam magam, a barátnőmmel. Elmentünk a mosdóba, én előbb jöttem ki, mint ő, és a sarokban, az ablaknál láttam az a férfit, azt mondta, " visszajött hozzám, és hogy szeret, meg hogy csak ritkán láthatom őt, és csak én" .. én ettől nagyon megijedtem. a barátnőm valahogy eltűnt az álmomból. én lementem egy tornaterem szerűséghez. A férfi szülei voltak, leültettek zongorázni.. én 1-2 hangot lejátszottam, és láttam magam előtt ismét a férfit, ahogy mosolygott rám, a többiek nem látták. A férfi anyukáját kihívtam, és elmondtam neki, hogy látom a fiát és itt van, ő nagyon örült és sírt.. bementünk a szobába, de már nem láttam ott..és felébredtem néhány perc múlva.

Nagy hatással volt rám, egyszerűen nem értem mit jelenthetett.. a férfi akit láttam, nagyon szimpatikusnak tűnt, úgyis mondhatjuk, hogy tetszett..

Nem értem..de érteni akarom..mert szerintem fontos lehet.

2011. márc. 5. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
valószínűleg megfog látogatni a terminator "I'll be back"
2011. márc. 5. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Álmoskönyveket lehet venni a boltokban
2011. márc. 5. 17:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Van álmoskönyvem, vagyis egy rokonomnak.

De ott csak a halottal álmodás szerepel..

engem ez érdekelne, a szituáció vajon mit jelenthetett.

2011. márc. 5. 17:05
 4/4 anonim válasza:
vesztettél el mostanában valakit? nem olyat aki feltétlenül meghalt, csak elváltatok egymástól? vagy pedig nagyon szeretnéd ha valaki szeretne.
2011. márc. 5. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!