MARIANN06 kérdése:
Buszon utaztam mint utas, mit jelent ez az álomba?
Figyelt kérdés
És ha metron utazok?Mindkettö érdekelne.Utánanéztem már a neten de nem találtam erröl semmit2011. márc. 1. 18:26
11/11 anonim válasza:
Lehet, hogy igaza van a kérdezőnek: ha nem tudsz értelmeset írni, ne írj. De aki értelmes válaszokat akar az ne sértegesse így a válaszadókat. Egyébként szerintem semmi jelentősége ennek. Ne félj szerintem nem lesz belőle semmi baj. Ha kicsit nyomasztóbbat vagy durvábbat álmodsz, akkor lehet, hogy van valami jelentősége. Van amikor az ember gondol valamire alvás előtt és azzal kapcsolatosan álmodik. Ez nem mindig így van, de velem már előfordult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!