Megálmodtam egy előző életem? Szökés a táborból, ítélőszék.
Lehetseges. Ha szereted az ilyen dolgokat es hiszel az elozo eletekben akkor itt par napja volt a gyerekek kategoriaba egy erdekes kerdes, olvasd el, ha gondolod, en nagyon erdekesnek tartom:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Nekem is van ilyen csak nekem nem álmomba hanem a gondolataimba.Én mindi láto kgy utcát ami olyan mint amerikába vannak azok a szép kis kerités nélküli házak sövényekkel és az út levan aszfaltozva középen.De jelek nincsenek felfestve az utra.Lehet hogy ott laktam elöző életembe.Embereket még sohasem lttam mindig csak az utcát ugyanabbol a szemszögböl.Ezt még senkinek sem meséltem el.
Most elöször.
nem feltétlenül Lehet hogycsak elszenvedted valakinek az életét. Már velem is történt hasonló, az a férfi megmérgezte magát patkányméreggel. Kizárt hogy én lettem volna, mert azt éreztem hogy én csupán "vendég" vagyok az ő testében és szenvedéseiben.
Szóval ilyen is lehetséges, de nem tudom az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!