Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megálmodtam egy előző életem?...

Megálmodtam egy előző életem? Szökés a táborból, ítélőszék.

Figyelt kérdés
Nem poénként írtam ki a kérdést, mielőtt valaki azt hinné. Elég valóságos volt. Először egy táborban voltam, hatalmas bundákba voltunk öltözve, most a vikingekhez hasonlítanám magam, támadást vártunk. Havas idő volt. Egyszer csak megszöktek a benszülöttek, én meg utánuk eredtem tajtékozva a dühtől, de azt hitték én is menekülök, és megöltek...Ezek után csend, színek, képek, majd egy hatalmas ítélőterem, benne 3 hatalmas alakkal, arcuk fehér, ki voltak kenve mint a bohócok. Ők voltak a bírák. Én meg pár ember a terem padjain ültünk, amik körben helyezjedtek el, mintha arénában lennénk. Arra gondoltam megálmodtam egy előző életem.
2011. febr. 28. 15:39
 1/8 anonim válasza:

Lehetseges. Ha szereted az ilyen dolgokat es hiszel az elozo eletekben akkor itt par napja volt a gyerekek kategoriaba egy erdekes kerdes, olvasd el, ha gondolod, en nagyon erdekesnek tartom:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2011. febr. 28. 16:03
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi, ez elég érdekes...meg szerintem picit ijesztő is, főleg a rajzai :)
2011. febr. 28. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Velem még durvább volt! Feküdtem az ágyamban nyitott szemmel,de már nagyon késő volt,ilyen félálom állapotban lehettem! Feltörtek nagyon régi intenzív emlékek az agyamban,amiket 1-2-3 éves koromban történtek,úgy láttam az apám ,ahogy 20 évvel ezelötti szememmel,de ezt az emléket sose kapartam elő,egyszercsak mégis,az ágyon fekve, iszonyat intenzíven rám tört! A szemem elkezdett kcsit fáradni szóval,néha ilyen fehér foltokat láttam,mikor elalszom a szemem,de abban nem volt semmi misztikus,tudom mindíg ez van velem,ha nyitottszemmel,félálomba kerülök! Az igazán érdekes az volt ,hogy egyre régebbi emlékeim jöttek föl,majd hirtelen teljesen természetesnek éreztem,ahogy feltötek emlékek(??)egy olyan 25 körüli férfiról(azt képzeltem én vagyok?),akinek olyan tulajdonságai voltak,amik már bennem,halványabbak! Aztán felkaptam a fejem,hogy ez lehetetlen,tejó Isten én most az előző életemre emléxem vissza vagy mi van? Elfogott a hányinger! Csitítgattam az elmém,hogy ez csak a fantáziám műve,bár nem szoktam ilyen intenzíven fantáziálgatni! Késöbb elalustam, mivel nagyon fáradt voltam már! Érdekes történet! Lehet,csak fura aszociációk törtek rám,lehet csak a tudatalattim játszott velem,lehet az előző életemre emlékeztem vissza! Pedig én ,csak a régi emlékeim után kutakottam az agyamba,nem kalandoztam el másmerre,mégis fura emlékek(?) törtek rám! Téged milyen érzések kerítettek hatalmába az álmod során kérdező?
2011. febr. 28. 18:22
 4/8 A kérdező kommentje:
hát, engem igazából semmilyen, én igazából "ott voltam". bár már régebben is történt velem egy ilyesmi, akkor is aludtam, és álmomban (ami azt hittem valóság), felkeltem, és elindultam a terasz felé, de olyan könnyen léptem és olyan hatalmasakat, mintha egy pillekönnyű óriás lennék, és amikor kiértem a teraszunkra, elrugaszkodtam, és felrepültem a levegőbe, és ez után jön az amit soha az életemben nem fogok elfelejteni (még ha csak álmodtam is), láttam felülről az egész kivilágított városunkat, és ez annyira gyönyörű volt, hogy hihetetlen, utána sajnos észbekaptam és visszazuhantam és felébredtem :). A te történeted is érdekes, kiváncsi vagyok, tényleg az előző életedet láttad-e :) bár ezt nem hinném hogy meg lehet tudni.
2011. febr. 28. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
18:52 Szerintem az asztrális utazás volt.
2011. febr. 28. 19:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy csak sokat nézel tévét.
2011. márc. 1. 00:56
 7/8 MARIANN06 ***** válasza:

Nekem is van ilyen csak nekem nem álmomba hanem a gondolataimba.Én mindi láto kgy utcát ami olyan mint amerikába vannak azok a szép kis kerités nélküli házak sövényekkel és az út levan aszfaltozva középen.De jelek nincsenek felfestve az utra.Lehet hogy ott laktam elöző életembe.Embereket még sohasem lttam mindig csak az utcát ugyanabbol a szemszögböl.Ezt még senkinek sem meséltem el.

Most elöször.

2011. márc. 1. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül Lehet hogycsak elszenvedted valakinek az életét. Már velem is történt hasonló, az a férfi megmérgezte magát patkányméreggel. Kizárt hogy én lettem volna, mert azt éreztem hogy én csupán "vendég" vagyok az ő testében és szenvedéseiben.

Szóval ilyen is lehetséges, de nem tudom az okát.

2011. ápr. 18. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!