Mit jelent az ha az ember vámpírokkal álmodik?
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 16:39
11/13 tigress válasza:
Azt jelenti, hogy az ember vacsorára helytelenül táplálkozott, főleg a mennyiséget illetően. Norbi nevű országos tréneretek ezért valószínűleg megfeddne...
12/13 anonim válasza:
Az előttem szólóval nem értek egyet. Én mindig vagy telizabálom magam vagy nem eszek semmit. És mégsem álmodok ilyet.
Nekem van egy sejtésem, hogy mi lehet, de mivel ez nem ide tartozik és végsőbbképp nem emberekre nem mondom el.
Csak annyit mondom.. Vagy inkább annyit se ez természetes dolog vagyis inkább természet alatti.
13/13 anonim válasza:
vámpír
Valaki rossz irányba próbál befolyásolni, a hatása alá akar keríteni, hogy utána kihasználjon.
Ha valamelyik szeretted válik vámpírrá: túlzott áldozatot hozol érte, lehet hogy bűntudatból vagy a túlzott megfelelési kényszered miatt. Nem pihensz és nem nézed a saját érdekeidet, csak hogy annak a másiknak jó legyen, de ez saját magad megcsalása. Ne csinálj magadból mártírt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!