Mit jelent halálesettel álmodni?
Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy férfi, de csak futólag ismerjük egymást. Éjjel azt álmodtam hogy infarktust kapott és meghalt, emiatt álmomban nagyon gyötört a tudat, hogy nem adtam a tudtára hogy kedvelem, hogy nem mondhattam el neki, hogy közel áll a szívemhez. Egyébként ma találkoztam vele, és megkönnyebbültem hogy jól van.
Mire utal az álmom?
2011. febr. 3. 21:13
1/3 Hunter01 válasza:
Nem kell félni tőle azt jelenti hogy az illető sokáig fog élni.Arra vigyázz hogy ne foggal álmodj mert akkor az illető meg is halhat.....
2/3 anonim válasza:
Szerintem arra utal, hogy a tudatalattid el szeretné mondani a férfinek, és félsz hogy nem lesz rá lehetőséged.
3/3 anonim válasza:
Azt is jelentheti hogy az illető sokáig fog élni, de azt is hogy eltávolodtok egymástól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!