Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hmm. Van ennek valami jelentős...

Hmm. Van ennek valami jelentősége?

Figyelt kérdés

1.Régebben elég sűrűn álmodtam olyasmit, hogy meghaltam és közben ott vagyok és látom magam hogy fogom a saját holttestem, vagy volt olyan is, hogy láttam a holttestem ami pislogott, meg olyasmi is, hogy apukámmal raktunk engem bele a koporsóba (akkor 2volt belőlem)

Egy kicsit furák ezek az álmok, igaz mostanság már nem jönnek, de akkor is. Még mindig emlékszem rájuk és valahogy nem is lehet elfelejteni...

2. Van olyan álmomban, hogy üldöznek és én csak futok és futok, és hirtelen jön valami hogy futok de nagyon lassan haladok... ennek van valami jelentősége?

3. és még azt is sürün ámodom, hogy a levegőben úszok :)

olyan kellemes álom, olyan mint mikor repülnék csak az úszás mozdulatokat végezem... szerintetek?

Léci, ha tudtok akkor írjatok mind a 3 álomra valamit... azért elég érdekesek:)

előre is köszi a válaszokat:)

18L

2011. febr. 3. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
A választ nem igazán tudom a kérdéseider, viszont muszáj megkérdeznem, hogy a levegőben úszás nálad is mellúszással zajlik?:D Mert ez nekem is nagyon jellegzetes, és gyakran ismétlődő álmom. Szerintem a 2. álmod valami olyasmit jelenthet, hogy szeretnél elmenekülni egy bizonyos élethelyzetből, de nincs rá igazán lehetőséged/ bátorságod, hogy megtedd a kellő lépéseket. Van egy tiédhez hasonló ismétlődő álmom, az alaphelyzet szintén a menekülés. Ösztönösen próbálok segítségért kiáltani, egy ideig még sikerül, de aztán nem jön ki hang a torkomon..ezek nagyon élethű, és borzalmas benyomásokat keltő álmok..Ne haragudj, hogy nem egészen a kérdésre válaszoltam, remélem, azért találsz hasznos részt is a hozzászólásomban. 20/L
2011. febr. 3. 20:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen :D mellúszással :) meg sürün megszaladásból kezdek úszni :P

És a amit mondtál, hogy segítségért kiáltasz, nah olyan is szokott leni, de nekem olyan, hogy úgy akarok kiabálni, de csak seppegek, és a hang meg nem akar kijönni a számon, hiába is erölködök :)

nem baj :D azért köszi a választ :)

2011. febr. 3. 20:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A lányok kb. 14-16 éves korukban válnak kamaszból felnőtté. Nem biztos, hogy már kész felnőttek, de a kamaszkorból akkor kezdenek kinőni. Gondolj vissza, hogy ez az átlépés kezdete nálad kapcsolható-e egy olyan eseményhez, amelyben édesapádnak is szerepe volt? Szerintem az 1-es álmod ezt a folyamatot jelezte.

A 2-es álom értelmezésében egyetértek az előző válaszolóval.

A 3-as álmot én úgy fordítanám, hogy az életedben most minden oké, könnyedén, símán haladsz az utadon. Igazából így kellene csinálnunk napközben is, hagyni, hogy az élet áradata vigyen bennünket előre, és bízni abban, tudni azt, hogy minden a legnagyobb rendben.

2011. febr. 4. 09:07
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2011. febr. 4. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!