Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan lehetséges az, hogy...

Hogyan lehetséges az, hogy angolul álmodok?

Figyelt kérdés
Magyar az anyanyelvem, és nem is tudok valami jól angolul. Megértem ugyan nagyjából a nyelvet, de beszélni szinte egyáltalán nem tudok. Ennek ellenére tegnap este angol nyelven álmodtam, és mikor egy pillanatra felébredtem, tisztán emlékszem, hogy angolul gondolkodtam! Ez mitől van? Veletek is fordult már elő ilyen? :O
2011. febr. 2. 00:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, velem is volt már ilyen, pedig én se vagyok vilégbajnok angolból, épp csak írok-olvasok. Nincs benne semmi különös, a tudatalattid működött, ennyi.
2011. febr. 2. 00:17
 2/7 anonim ***** válasza:
cool story bro'
2011. febr. 2. 00:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Tartsd meg jó szokásod, hasznos, ha tudsz angolul gondolkodni. Én mikor anno angol nyelvű középiskolába jártam, állandóan angolul gondolkodtam.
2011. febr. 2. 00:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem is szokott ilyen lenni.

Pl. mikor Angliában dolgoztam, rendszeresen angolul álmodtam, mert ugye ebben voltam benne egész nap.

Én úgy gondolom azért lehet, mert ilyenkor álmunkban nincsenek gátlások, előjöhet a tiszta tudás.

Én elég izgulós vagyok, így ha magamban beszélek angolul egész jól megy, de ha mással kell társalognom, már akadozik.

Tehát a tudásom megvan hozzá, csak a stressz miatt nem jön elő.

Ezért lehet, hogy angolul álmodsz.

Jó, biztos nem tudnál értekezést előadni a génsebészetről, de amit tudsz az maximálisan előjöhet álmodban mindenféle gát nélkül.

Én így látom.

2011. febr. 2. 00:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Az semmi, én álmodtam már olaszul is. Soha életemben nem tanultam olaszul, csak azért értek pár szót, mert tudok spanyolul. Álmomban mégis értettem, amit mondtak nekem :D
2011. febr. 2. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:

velem is már sokszor volt ilyen! Egyszer álmodtam németül, ebből ennyire emlékszem, hogy felébredés előtt pár pillanattal ezt mondtam "villeicht" xD Az csak ennyi volt.

De máskor meg álmodtam olaszul egy egész kis párbeszédet folytattam Olaszországban olaszul, és mikor felébredtem vissza tudtam idézni az egészet! Vicces dolgok ezek, szerintem nincs semmi extra magyarázat :D

2011. febr. 3. 00:28
 7/7 anonim ***** válasza:

biciklit akarsz!

EKSZÖSZÁJZBÚÚÚÚÚK!!!!

2011. febr. 7. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!