Hogyan lehetséges az, hogy angolul álmodok?
Velem is szokott ilyen lenni.
Pl. mikor Angliában dolgoztam, rendszeresen angolul álmodtam, mert ugye ebben voltam benne egész nap.
Én úgy gondolom azért lehet, mert ilyenkor álmunkban nincsenek gátlások, előjöhet a tiszta tudás.
Én elég izgulós vagyok, így ha magamban beszélek angolul egész jól megy, de ha mással kell társalognom, már akadozik.
Tehát a tudásom megvan hozzá, csak a stressz miatt nem jön elő.
Ezért lehet, hogy angolul álmodsz.
Jó, biztos nem tudnál értekezést előadni a génsebészetről, de amit tudsz az maximálisan előjöhet álmodban mindenféle gát nélkül.
Én így látom.
velem is már sokszor volt ilyen! Egyszer álmodtam németül, ebből ennyire emlékszem, hogy felébredés előtt pár pillanattal ezt mondtam "villeicht" xD Az csak ennyi volt.
De máskor meg álmodtam olaszul egy egész kis párbeszédet folytattam Olaszországban olaszul, és mikor felébredtem vissza tudtam idézni az egészet! Vicces dolgok ezek, szerintem nincs semmi extra magyarázat :D
biciklit akarsz!
EKSZÖSZÁJZBÚÚÚÚÚK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!