Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az almom?

Mit jelent az almom?

Figyelt kérdés

23 evesen meghalt a fiam es vele almodom minden ejjel,de 5-6 evesen latom ot a koporsoban.Nagyon faj,hogy nem latom ot tobbe es nem hallom a hangjat,de nemtudom mit akar ezzel uzenni nekem.kerlek segitsetek!Koszonom!

egy verzo anyai sziv

2011. jan. 30. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Részvétem :(

Ez az álom csak azt jelenti hogy nagyon hiányzik, és hogy valószínüleg az az idő (ahány évesen láttad hallottan) volt a legjobb időszakotok. :)

Gondolom milyen rossz lehet elveszíteni a fiad sajnálom!

13/L

2011. jan. 30. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:

nezd, melysegesen egyutterzek veled.

A magyar nyelv bar valtozatosan tudja magat kifejezni, arra meg csak szavunk sincs ha a gyerekunket veszitjuk el. Ellentetben ha a ferjunket vagy felesegunket(ozvegy) vagy adott esetben a szuleinket(arva). A gyerek elvesztesere meg a nyelvunk sem keszult fel, de mar most mondom, hogy az almod velemenyem szerint sem jelent mast, mint hogy hianyzik a gyermeked akit elvszetettel. Nem kell mogemagyarazni semmit, es mivel altalaban pont az a gyenge akit ilyen megprobaltatas er, rogton van nehany onkent jelentkezo, aki tele akarja tomni a mantraival, hogy nem ment el a szelleme a gyereknek vagy valami hasonlo.

Megegyszer reszvetem, es mint felnott ember, egy tanacsom van: legyen helye a szivedben a gyermeknek, de lepj tovabb az eletedben. Nem szabad a multban elni. Megtortent, rossz, faj de tovabb kell lepned.

A noverem vesztette el a meg csecsemo koru lanyat. Nehez volt ot visszahoznom, de ma mar tud oszinten mosolyogni. es van neki masik 2 akivel teljes eletet tud elni meg akkor is, ha tudja ennel nagyobbnak indult a csalad

2011. jan. 30. 16:57
 3/3 A kérdező kommentje:
koszonom!!!!!!!!!!!!!!
2011. jan. 31. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!