Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez a visszatérő...

Mit jelent ez a visszatérő álom szerintetek? =)

Figyelt kérdés

Azt mondják, hogy a visszatérő álmok általában valami próblémát jeleznek, amit meg kell oldanunk az életben..:)

nekem nem tudom mit jelezhet, vagy hogy ehhez kapcsolódhat e ez az álom:

Már 1 éve körülbelül havonta 2x előfordul hogy azt álmodom, hogy vagy nekem vagy valaki másnak (akár férfinak is, ami meglepő) születik gyereke...ami teljesen olyan mint egy kifejlett ember csak éppen kb 5cm nagyságú. van amikor abortusz is előkerül ezekben az álmokban. és van hogy csak úgy találkozok ezekkel a kis 5cm-es emberekkel...van hogy százával fekszenek egymáson vagy alszanak vagy ilyesmi...kicsit rémisztő, de azért aranyosak.:)

szerintetek mit jelenthet. és tényleg normális válaszokat kérnék, mert nem esne jól ha "terhes vagy" beszólásokat olvasnék...

köszönöm szépen :)

18/L

2011. jan. 14. 15:58
 1/7 anonim válasza:
Ez nagyon izgi :D Nekem is van egy visszatérő álmom, meg régen volt egy de az 4-szer fordult elő és már azóta nem álmodom. De nem tudom, hogy ez mit jelenthet, és ne várj túl sok értelmes választ. Tapasztalat ... :D
2011. jan. 14. 16:38
 2/7 anonim válasza:
Hát TV-be azt láttam h lehet h születésed előtt meghallt az ikertestvéred mielőtt még kifejlett lett volna v valami hasonló elég morbid de van benne valami.
2011. jan. 14. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Én halálra rémülnék egy ilyen álomtól. o_o

Valószínű, hogy van egy halott kistestvéred, abortált esetleg.

2011. jan. 15. 02:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Elfolytott érzelmeket
2011. jan. 15. 04:54
 5/7 anonim válasza:

Először is: köze nincs az "elfolyott érzelmek"-hez!

2.-szor is: Azt jelenti,Hogy ez az amitől félsz,ami körül forog az agyad,meglehet,kiskorod óta foglalkoztat,de az is lehet hogy látod a jövőt/múltat.

2011. jan. 15. 12:32
 6/7 anonim válasza:
ja bocs mást olvastam
2011. jan. 15. 12:34
 7/7 A kérdező kommentje:

lett volna egy öcsém valóban...csak koraszülött volt...illetve 6hónaposan kellett világra jönnie. a tüdeje nem fejlődött ki rendesen, így hát nem élte túl...:(

de álmodtam már vele is.. igaz h soha nem láttam még csak képen sem (2-3 éves lehettem mikor anyu terhes volt vele)

az is hasonló volt ezekhez, csak óriási lábfeje volt:D ez így elég vicces, de baromi félelmetes volt.

nem utolsó sorban köszönöm az értelmes válaszokat :) azért várok még hátha írtok még többen:D kiváncsi vagyok a véleményekre.:)

2011. jan. 25. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!