Jót jelent az álmom? Szeret?
Figyelt kérdés
hello. van egy szerelmem, aki sajnos távol lakik tőle és szerintem engm csak barátjának tekint, bár nem vagyok benne biztos. ma róla álmodtam, kinga itt volt, és amikor jött az osztálytársam korrepetálni(nem vagyok rosz tanuló, csak akkor pont hiányoztam) és amikor búcsúztam kingától, megtörtént a csókjelenet. ezen kívűl kétszer álmodtam róla, ez nem két hónap előtt volt. akkor keringőztünk, ha jol emlékszem ott is volt csók, de nem az első, hnem ugy álmodtam, hogy már természetes volt nekünk. másodjára nem is annyira róla álmodtam, hnem egy lányról, ami kívül-belül nagyon hasonlít rá. mikor ezt álmodtam, elhatároztam hogy egy kómaszerű állapotba kerülök és tovább, lefalább álomban vele maradok, de végül is nem csináltam meg (nem volt altató a háznál)...szerintetek szeret engem?2011. jan. 11. 07:23
1/2 anonim válasza:
Csak úgy tudhatod meg, ha megkérdezed tőle a valóságban. Ezek az álmok sajnos csak annyit jelentenek, hogy te szereted őt.
2/2 Bib válasza:
Szerintem nem vagy normális. Inkább keress fel sürgősen egy pszichológust, és addig se adagold túl magad gyógyszerekkel... Ja, és egyébként, gyakran arról álmodunk, amire sokat gondoltunk előző nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!