Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés
Álmomban Lengyelországban voltam a családommal és a barátommal, és bementünk a gdanski állatkertbe. Anyukám barátnője volt a kistigrisgondozó és bemehettünk hozzájuk. Az egyik kistigris nagyon tetszett és folyton mosolyogtam rá, egyszer csak átváltozott babafejűvé és azt mondta, hogy ne mosolyogjak rá ennyit, mert zavarja.
2011. jan. 9. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem túlságosan beleéled magad dolgokba, vagy olyan dolgot szeretnél megtenni, vagy olyan dologra vágysz ami nem hasznos neked, vagy felesleges, vagy nem neked való.
2011. jan. 9. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt mondod a tigrisnek babafeje volt, ez általában nem jót jelent. Ezzel kapcsolatban fog veled vagy rokonoddal esetleg barátoddal történni valami.
2011. jan. 10. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Előbbi igaz, ha babafejet látsz akkor mindenképp fog veled történni valami.

Lehet ma, lehet 80 év múlva.

2011. jan. 12. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!