Furcsa álom, furcsa szereposztásban. (? )
Álmomban, stopperórával a kezemben álltam a holló utcai Gólem Színház gazdasági bejáratánál. Amikor léptem egyet, a nyakamra jávai szemölcsös disznófej nőtt. Fülsiketítő hangon elkezdtem visítani, röfögni, de közben mértem az időt a stopperral. Három percig és 23 másodpercig tartott az artikulátlan hangáradat, aminek vagy saját akaratomból, vagy a színházból kirohanó, leírhatatlanul szép, de borzasztóan büdös öltöztetőnő és férfinak látszó, de hatalmas, lógó melleket viselő fővilágosító miatt lett vége. Ekkor a disznófej lepattant a nyakamról és helyébe parazitarezisztens Dorper juhfej került. Szörnyű bégetésbe kezdtem, persze a stoppert megint kényszeresen beindítottam. Az furcsa volt, hogy nem sima birkahangon üvöltöttem, hanem igyekeztem ezen a hangon elénekelni a Black Dog c. számot a Led Zeppelintől. ( http://www.youtube.com/watch?v=T2M6yV6mueg) Frenetikus sikerem volt a színházból éppen akkor kijövő közönség előtt. Csak az volt feltűnő, hogy nem a szokásos módon (két tenyerük összeverésével) tapsoltak, hanem mezítelen bal bokájukat ütögették jobb térdkalácsuk csupasz belső feléhez. Szempillantás alatt eltűnt a tömeg, és a juhfej helyére egy sebhelyes arcú struccfejet kaptam. Így mentem haza -mostmár megnyugodva- a 3-as Metróval. Mindenki kedvesen mosolygott rám, csak egy vizenyős szemű, főkötős amerikai Staffordshire Terrier vicsorgott rám vészjóslóan.
Mélyen képzett álomfejtők válaszát megköszönöm.
ez elég beteges
nem néztél valami furcsa filmet az éjszaka előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!