Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Talán megálmodom a jövőt?

Nikolettaxy kérdése:

Talán megálmodom a jövőt?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt álmodtam egy férfival akit akkor még soha életembe nem láttam. Az álmomban az volt hogy a legjobb barátnőm akarta bemutatni nekem a pasiját, akiről még csak soha nem is beszélt, azt se hogy egyáltalán létezne. Az álom a bemutatásnál véget ért. A helyszín az álomba a dunapláza volt, és délután öt óra. Tegnap délelőtt felhívott barátnőm hogy szeretné ha megismernék valakit aki ugyanolyan fontos az életében mint én. És hogy találkozzunk délután 5-kor a duna plázánál. Mivel nem igazán szoktam magamtól emlékezni az álmaimra, ezért semmi különös nem volt benne, csak az hogy a barátnőm még sose járt a duna plázánál miért akart pont ott találkozni? Elmentem pontosan, nem késtem egy percet sem, és a barátnőm ugyanazt a férfit mutatta be nekem pasijaként aki az álmomban volt. Erre pár órával később jöttem rá, mert amikor megláttam azt mondogattam magamnak hogy őt én már ismerem valahonnan csak nem tudtam honnan. Később sokat koncentráltam a vissza emlékezésre és akkor ugrott be az előző napi álmom. Az iskola pszichológus azt mondtam hogy megálmodom a jövőt, de szerintem ez baromság. Egyéb értelmes magyarázatot tud erre valaki?
2010. dec. 17. 06:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is megálmodtad a jövőt, nem hallottál még Nostradamusról?
2010. dec. 17. 07:50
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Dejavu
2010. dec. 17. 07:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez nem dejavu. Ez vagy az, amit úgy neveznek véletlen, csak sokan nem hisznek benne, vagy tényleg láttad a jövőt, ami nem kizárt. Sokkal többen képesek néha-néha ilyen, személyes jellegű bevillanásokra az esemény előtt, mint azt gondolnák az emberek, csak a nagy részük még nekik sem hajlandó ezt elhinni. :) Egyszer, kb 6 éve én is megálmodtam a másnapi ebédet, de persze a dolog úgy alakult, hogy előző nap anyukám nem azt tervezte. Én azt álmodtam, hogy cukorborsó főzelék lesz szójafasírttal, mert amit készült csinálni, abból mégsem lesz elég a fagyasztóban belőle, plusz betoppan hozzánk valaki, aki azt nem is szereti.

Erre másnap, mikor olyan 11 körül felébredtem, az anyukám kijelentette, hogy cukorborsó főzelék lesz tök helyett, és hogy jön a nagynéném ebédelni. :) Mondjuk a tiéd pontosabb :D de a lényeg, hogy szerintem nem egy ember szokott ilyet néha.

2010. dec. 17. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem néha beleláthatunk a jövőbe
2010. dec. 19. 23:49
 5/8 anonim válasza:
Én is meg szoktam álmodni a jövőt. Legutóbb azt álmodtam, hogy a barátom megcsal egy lánnyal és tudtam ki az a lány, emrt ismertem. Másnap közli, hogy megcsalt és az volt az a lány akivel álmomban is. Csak a helyszín nem stimmelt
2010. dec. 22. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
a barátnőm is egyszer megálmodta 1-2 hónappal utána következő napot meg egyszer egy nyári szüneti napot is.
2010. dec. 23. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is sokszor álmodtam már meg a jövőt..de ebben az a furcsa, hogy amikor álmodtam akkor reggel nem emlékeztem rá , hogy pontosan mit is, csak valami furcsát éreztem és pár hét, általában 2hét múlva szokott bekövetkezni és amikor megtörtént akkor eszembe jut minden, hogy én ezt már megálmodtam és vissza tért az a furcsa érzés ami megmagyarázhatatlan. És igen szerintem megálmondtad..legalábbis a jelek ezt mutatják (=
2010. dec. 24. 10:08
 8/8 anonim válasza:
én is igy jártam ittam sört és mig részeg voltam azt látam hogy mi lesz a holnap és meghaltam most az menyországi gépel válaszolok ez titkos adat ezért titok
2011. márc. 3. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!