Talán megálmodom a jövőt?
Ez nem dejavu. Ez vagy az, amit úgy neveznek véletlen, csak sokan nem hisznek benne, vagy tényleg láttad a jövőt, ami nem kizárt. Sokkal többen képesek néha-néha ilyen, személyes jellegű bevillanásokra az esemény előtt, mint azt gondolnák az emberek, csak a nagy részük még nekik sem hajlandó ezt elhinni. :) Egyszer, kb 6 éve én is megálmodtam a másnapi ebédet, de persze a dolog úgy alakult, hogy előző nap anyukám nem azt tervezte. Én azt álmodtam, hogy cukorborsó főzelék lesz szójafasírttal, mert amit készült csinálni, abból mégsem lesz elég a fagyasztóban belőle, plusz betoppan hozzánk valaki, aki azt nem is szereti.
Erre másnap, mikor olyan 11 körül felébredtem, az anyukám kijelentette, hogy cukorborsó főzelék lesz tök helyett, és hogy jön a nagynéném ebédelni. :) Mondjuk a tiéd pontosabb :D de a lényeg, hogy szerintem nem egy ember szokott ilyet néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!