Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hetek óta arról álmodom hogy...

Kridax kérdése:

Hetek óta arról álmodom hogy lemészárolok mindenkit az osztályomból. Valaki megmondaná hogy mit jelent ez vagy hogy mitől van?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 18:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az erőszak nem old meg semmit,inkább beszéljétek meg a dolgokat!
2010. dec. 6. 19:25
 12/20 anonim ***** válasza:
48%
fasza hogy senki sem válaszolt a kérdésre...kis köcsögök! főleg aki köcsögnek nevezte a kérdezőt! gyerünk,jöhet a lepontozás az igazságért :P
2010. dec. 6. 19:27
 13/20 anonim ***** válasza:

hagyd abba a WOWot!

menj ki a levegőre

2010. dec. 6. 19:29
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Kérésed parancs, ment a lepontozás. :-)
 15/20 anonim ***** válasza:
azt jelenti hogy pár nap múlva benne leszel a hírekben
 16/20 kockafej77 ***** válasza:
dühös vagy rájuk annyi az egész
2010. dec. 6. 19:56
 17/20 anonim válasza:

Ezt az al-Kaida küldte táv-telepátiával!Mészárolj le mindenkit, majd 2 repülőgépet irányíts a suliba az 1.órában!Ha megteszed, beléphetsz az Al-Kaidába, mint magyar bin Laden!

vagy csak negatív lesz a kapcsolatod az osztálytásaiddal!(kapcsolatra a haragos viszonyt értem pl.)

2010. dec. 6. 20:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Én erről álmodoztam sokat. Csak soha nem jutottam el odáig.XD
2010. dec. 6. 21:29
 19/20 anonim ***** válasza:

szerintem menj quake live-ozni egy kicsit, a felgyülemlett tudat alatti agressziót ott ki tudod élni, és még jól is érzed magad "fogócska" közben, eszedbe sem jut majd ilyen nyugtalanító dolog.

Miért ölnéd az osztálytársakat, ha quake-ben rocket launcherrel is oszthatod a headshotot :D

2010. dec. 6. 21:41
 20/20 A kérdező kommentje:
a teljes álom az hogy egyszer csak kinyitom a kezem egyik kezemben egyvéres kés a másikban az egyik gyerek feje és elkezdenek bevillanni a történtek és minnél jobban érzem a vért és a gonoszságot annál jobban érzem magam (jól kijövök az osztálytársaimmal)
2010. dec. 12. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!