Kridax kérdése:
Hetek óta arról álmodom hogy lemészárolok mindenkit az osztályomból. Valaki megmondaná hogy mit jelent ez vagy hogy mitől van?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 18:20
11/20 anonim válasza:
Az erőszak nem old meg semmit,inkább beszéljétek meg a dolgokat!
12/20 anonim válasza:
fasza hogy senki sem válaszolt a kérdésre...kis köcsögök! főleg aki köcsögnek nevezte a kérdezőt! gyerünk,jöhet a lepontozás az igazságért :P
13/20 anonim válasza:
hagyd abba a WOWot!
menj ki a levegőre
14/20 anonim válasza:
Kérésed parancs, ment a lepontozás. :-)
15/20 anonim válasza:
azt jelenti hogy pár nap múlva benne leszel a hírekben
16/20 kockafej77 válasza:
dühös vagy rájuk annyi az egész
17/20 anonim válasza:
Ezt az al-Kaida küldte táv-telepátiával!Mészárolj le mindenkit, majd 2 repülőgépet irányíts a suliba az 1.órában!Ha megteszed, beléphetsz az Al-Kaidába, mint magyar bin Laden!
vagy csak negatív lesz a kapcsolatod az osztálytásaiddal!(kapcsolatra a haragos viszonyt értem pl.)
18/20 anonim válasza:
Én erről álmodoztam sokat. Csak soha nem jutottam el odáig.XD
19/20 anonim válasza:
szerintem menj quake live-ozni egy kicsit, a felgyülemlett tudat alatti agressziót ott ki tudod élni, és még jól is érzed magad "fogócska" közben, eszedbe sem jut majd ilyen nyugtalanító dolog.
Miért ölnéd az osztálytársakat, ha quake-ben rocket launcherrel is oszthatod a headshotot :D
20/20 A kérdező kommentje:
a teljes álom az hogy egyszer csak kinyitom a kezem egyik kezemben egyvéres kés a másikban az egyik gyerek feje és elkezdenek bevillanni a történtek és minnél jobban érzem a vért és a gonoszságot annál jobban érzem magam (jól kijövök az osztálytársaimmal)
2010. dec. 12. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!