Álmomban elutasítottam egy csókot. Van valami jelentése?
Figyelt kérdés
Egy osztálytársam és ismerősöm volt az illető, aki meg akart csókolni, de én elfordultam tőle. Tényleg jól néz ki, de mindig csak haverként nézek rá.
Mi a jelentése? Van egyáltalán valami? Nem értek én ehhez...
2010. nov. 28. 00:43
1/2 anonim válasza:
Egyszerű: Azt hiszed, hogy a valóságban is nyomul rád és ez zavar, félsz hogy ez a valóságban is meg fog történni, ezért álmodsz ilyeneket. Ennyi.
Jobb, ha ilyen kérdéseket máshol teszel fel, mert mindjárt jön a sok kuruzsló és megmagyarázzák, hogy ez az álom megjósolta, hogy egy rák csillagjegyű plejád idegen fog feleségül venni, akinek zöld az aurája vagy ilyesmi...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. =]
Jöjjenek, magyarázzak, legalább szórakoznak kicsit...
2010. nov. 28. 00:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!