Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a nagyon...

Mit jelenthet ez a nagyon fura álom?

Figyelt kérdés

Szóval reggel még nagyon jól emlékeztem rá, de már csak kis részletek maradtak meg. Arra emlékszem, hogy (feltehetőleg a barátom) a hasamat csókolgatja, majd a következő álomképben egy lépcsőn mentem fel vkivel,(nem a barátommal szerintem) és megálltunk egy ajtó előtt, a lépcsőkorlát mellett. És elővett két kék zoknyit, és a fejünkre húztuk mint a rablók.( zoknyik, szóval nem tudom hogy) Utána megjelent két fegyveres ember, akik (talán) előttünk benyomultak a lakásba. Utána mi is bekerültünk a házba, ahol volt egy pár ember, köztük ismerősök is. Volt egy férfi, aki elkapta a nőket, és behajította őket egy nagy fehér ajtajú szekrénybe, ahol azt gondoltam tűz van( mint egy hatalmas nagy hamvasztókemencében), de egy ponton bizonytalan lettem ,hogy mi is történik, majd utána a férfi engem is elkapott, majd elkezdte leszaggatni rólam az alsó szoknyaszerű ruhát(de csak azt), az a vki, aki velem volt, az meg csak állt oldalt, ahol a bejárat volt, (de nem közvetlenül előtte)és nézte ahogy az a férfi a bejárat felé ráncigál. Én ordítottam, sikítottam( de nem hiszem hogy nagy halálfélelmem lett volna), majd mielőtt belölött láttam az előző testeket ott bent, de a tűznek olyan érdekes lilás árnyalata volt,a testek is érdekes színűek voltak(zöldes-narancsságás-lilás keverék, de az arcukat egyiknek sem láttam)aztán itt vége szakadt.

Reggel olyan fura volt, de még most is így visszagondolva....szerintetek?

2010. nov. 15. 21:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Először is zokNi es nem zoknyi.

Oszinten nem tudom, hogy miert hiszitek azt, hogy minden alomnak jelentese van. Hidd el, nem mindenki jovobelato stb. Mi elo lenyek vagyunk, akiknek van egy agya.Ami neha nem kontrollalhato.Idonkent fura kepeket rak ossze, olyan emlekekbol, amelyekre te talan nem is emlekszel mar.Mert ezek meg mindig ott vannak a tudatalattidban. Es valamikor ugymond "felszinre kell torjenek". Es mivel mar regi emlek, es te tudatosan nem is emlekszel, ezert az agyad ossze-vissza keveri, nem tudvan hova rakni a sok emleket, amit egy elet alatt elfelejtessz.

amugy SEMMIT nem jelent az egvilagon. Legfennebb azt, hogy szeretsz zoknit huzni a fejedre.(latod, az agy ezt is osszekavarta: a sapka felteveset a zokni felhuzasaval...)

Nyugi. 80% hogy a kozeljovoben nem leszel betoro es nem rabolnak el.(azert nyolcvan, mert a tobbi 20-at azoknak hagyom, akik hisznek benne, hogy jelent is valamit az alom)

Szoval ennyi hozzáfűznivalóm van.

2010. nov. 16. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!