Ez az álom mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Én szeretem Justin Biebert. És egy barátnőm azt álmodta,hogy volt egy JB koncert és csak én voltam ott senki más.Justin meg ott énekelt meg táncolt én meg tomboltam egyedül. XD vajon ez mit jelenthet? (hülye válaszoktol kiméljetek meg léégyszi.)2010. nov. 11. 14:30
1/8 anonim válasza:
azt jelenti h szar az ízlésetek , egyértelműen ezt mondja ki az Álmoskönyv .
2/8 A kérdező kommentje:
mondtam h nem hülyeségeket szeretnék hallani
2010. nov. 11. 14:39
3/8 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy még kis pisis vagy.
4/8 A kérdező kommentje:
kössz az értelmes válaszaitokat .egyeseknek itt szövegértési problámik vannak.
2010. nov. 11. 14:47
5/8 anonim válasza:
szerintem itt azon kell elgondolkozni, hogy mennyire szeretitek ti ezt a szerencsétlent... lehet, hogy kicsit túlzásba viszitek, nem?
6/8 A kérdező kommentje:
bnöm nem szereti
2010. nov. 13. 00:39
7/8 A kérdező kommentje:
értsétek már meg h nem én álmodtam hanem BNŐM ÉS Ő NEM SZERETI!!!
2010. nov. 15. 14:41
8/8 anonim válasza:
nos ha nem szereti, akkor csak véletlenszerűen az álmot megelőző időszakban akarva-akaratlanul is túl sokat találkozott a tv képernyőn ezzel a homárral, egyébként meg azt jelentheti, hogy álmodozik róla, tehát a büdös életben nem lesz semmi köze hozzá, és sosem fog vele találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!