Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött, hogy egy hajón voltam a kikötőben. A családom és a barátaim pedig a parton vártak rám, de ekkor megjelent egy ördög, aki elvágta a köteleket és a hajó elindult. Vihar volt és csapkodtak a hullámok, én meg féltem, mert egyedül voltam és nem tudok úszni. Néztem hogy távolodok el mindenkitől és az ördög elvitt magával messzire. Azt akarta hogy maradjak vele, de én szökni próbáltam sikertelenül.

Egy ideig engedelmeskedtem neki, ekkor kutya lett belőlem. Elmentünk sétálni a városba, énmeg minden megszagoltam meg néztem a színes kirakatokat. Az ördög megdicsért, hogy milyen jó vagyok és megengedte hogy egyedül sétálgassak.

Újra emberi alakom lett és próbáltam elmenekülni előle. Itt voltam már a környékemen, de alig bírtam menni. Olyan érzés volt mintha több kilónyi súly lett volna hozzám kötve, amit csak nehezen bírok húzni. Minnél előbb haza akartam jutni, mert úgy volt hogy ha hazajutok akkor nem vihet már többet el.

Végül nem haza, hanem az állomásra jutottam, ahol már keresett az ördög és ekkor elkezdett hiányozni és vissza akartam térni hozzá. Itt ébredtem fel sajnos.

Egész nap ez az álom járt a fejemben és próbáltam lerajzolni az ördögöt. Szeretnék újra találkozni vele az álmomban, mert jó érzéssel tölt el ha rá gondolok.

2010. nov. 10. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Sok bibliaolvasás megárt.
2010. nov. 10. 23:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Ateista vagyok és még sose volt biblia a kezemben =D Amúgy ha vallás akkor már inkább iszlám.
2010. nov. 10. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!