Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez a hely ismerős? (főleg...

Ez a hely ismerős? (főleg Zalaegerszegiek, mert elvileg álmomban ott "jártam")

Figyelt kérdés

Elsőnek tényleg baromságnak tűnhet ez a kérdés, de egyszerűen nem hagy nyugodni. Álmaimban van egy visszatérő utca. Általában nincs fontos szerepe, csak úgy átsétálok rajta, ha megyek egy valahová álmomban. Az utca macskaköves, enyhén emelkedik, és azt hiszem valamiféle nagyobb tér (piac?) vagy ilyen nyüzsgő hely felé visz. A házak nem magasak, max 1 emeletesek, régiek. Egy háznak fontosabb szerepe van. Az út kicsit kanyarodik és ez a ház pont a kanyarban van. Pirosra van festve és azt hiszem valami étterem lehet, mert emberek mennek be. De nem biztos hogy az, nem tudom, mert én sosem mentem be. Van rajta egy kőtábla. Erre legutóbb amikor sétáltam, rá volt írva, hogy ZALAEGERSZEG. De álmomban "tudtam", hogy igazából nem ez van rajta, csak nekem szól segítségül.

Ezen kívül amikor ugyanebben az álmomban tovább sétáltam, egy másik utcában egy templomhoz kötöttem ki. A templom nem volt olyan nagy, sárga, előtte van egy körforgalom szerűség, plusz azt hiszem pár fa az út mellett.

Okay, tudom. Ez egy viszonylag átlagos és nem pontos leírás, bármelyik városra rá lehet kenni, hogy igen, ez az. De ahogy már leírtam, nem hagy nyugodni a kérdés. És ugye nyilvánvaló, hogy csak ezért nem fogok leutazni Zalaegerszegre (messze van :) ). De amúgy bárki írhat, ha felismeri a helyet.

Válaszokért pedig köszi :)

2010. nov. 10. 19:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok zegi,de sokszor jártam arra,az első leirás a piacra hasonlit,és tényleg van ott étterem,de hogy piros-e azt nem tudom...

keress rá a neten zalaegerszegre,hátha vannak fent fotok a város különbőző részeiről...

2010. nov. 10. 20:08
 2/17 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

ezeket talátam zalaegerszegi templomokról, egyik se ismerős?:D:D

2010. nov. 10. 20:15
 3/17 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy magát a templomot csak úgy alulnézetből láttam, és inkább az utca maradt meg abból a nézetből ahogy a templom mellet állok. A második és a negyedik képről a templom biztos nem az. A harmadikból nem sokat tudok leszűrni. Viszont az első már esélyesebb, főleg a fák miatt, de az sem az igazi, mert pont nem arra néz a kép amerre én "láttam" :) Azért köszi az eddigi válaszokat, írjatok még lehetőleg sokan :)
2010. nov. 10. 20:41
 4/17 A kérdező kommentje:

[link]

Jézusatyaúristen... Ez az. Jó, nem körforgalom, járdasziget. (ezért írtam a kérdésben is, hogy "körforgalom szerűség", mert konkrétan nem az volt, hanem valami olyasmi). De még a színe is stimmel a járdaszigetnek. Minden. A fák. Ilyen nincs! Mikor jártam én Zalaegerszegen?

2010. nov. 10. 21:10
 5/17 anonim ***** válasza:
asztrálutazás.
2010. nov. 10. 22:07
 6/17 anonim ***** válasza:
ez a templom nem messze van a piac tértől,kb 500 méterre,ahova a piros házat álmodtad,ez zeg központi része
2010. nov. 11. 06:50
 7/17 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva. :D
2010. nov. 11. 16:12
 8/17 A kérdező kommentje:

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 06:50

Jééézusom. Ilyen nincs. Mondd, hogy viccelsz velem. Most muszáj lesz leutaznom oda, hogy a saját szemmel lássam.

Azt megkérdezhetem, hogy pontosan pontosan mi az utca neve?

2010. nov. 11. 16:56
 9/17 anonim ***** válasza:
lehet jővő héten megyek zegre,akkor megnézem neked...
2010. nov. 11. 17:22
 10/17 A kérdező kommentje:
Azt megköszönném! De a legjobb az lenne, ha látnád azt a bizonyos piros házat, lefotóznád nekem? Az nagyon jó lenne! :)
2010. nov. 11. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.